pátek 15. května 2015

Dear Diary // Part. 45



Fandom: Super Junior / EXO
Postavy: Ryeowook, Luhan, Kai, Sehun, Kyuhyun 
Žánr: Škola, Šikana, Láska, Smutné
Autor: MeeKyong
Počet kapitol: 45/?
UPOZORNĚNÍ: 18+

Takže.... za prvé: Omlouvám se, že to tak dlouho trvalo. Ale ono to prostě jen tak na tyhle dva napsat nejde.!!!! Za druhé: Víc, jak 1500 slov jsem ze sebe nevymáčkla. Oni dva jsou moc roztomilý na to, abych tu dopodrobna psala porno. heuhehe...... Každopáně.. tohle je pravděpodobně předposlední díl. A poslední máme před sebou. Ale chci vás upozornit předem, že se ho v úterý nejspíše nedočkáte. Protože plánujeme, že bude mít aspoň 7 tisíc slov ^^ Aby to stálo za to. Takže si užijte to něco málo dneska a příště to zakončíme. :) Enjoy! 






Ryeowook spokojeně vrní do Luhanových rtů, oči zavřené a užívá si tu sladkou chuť. Ale nebudeme si lhát, je nervózní. Právě se rozhodl k něčemu, co si ještě před pár měsíci nedovedl ani představit. Ale Luhanovi důvěřuje a sám tu touhu už nemůže déle potlačovat. 

Usměje se do polibku, srdce bije jako splašené. Je mu jasné, že Luhanovi zatím nic nedošlo, jen mu oplácí polibek a o nic víc se nepokouší. Na druhou stranu neví, co by měl dělat, přeci jen to bude jeho poprvé, je rozhodnut se blonďákovi úplně vydat. Samozřejmě pokud to bude chtít i Lu. Tím si doposud není jistý. 

Roztřeseně přesune své prsty na knoflíček u Luhanovy košile a rozepne ho, pak udělá to samé s dalším, zatímco nepřestává uždibovat z jeho rtů. Najednou ucítí, jak se Luhan odtahuje s otazníčky v očích.

„Wookie? Co to děláš?“ zeptá se zmateně. Nechce se mu věřit, že se jeho malý Wookie, tak moc odhodlal. 

„Nevím..., ale... chci,“ zašeptá do jeho rtů nervózně Ryeowook. Luhan zamrká a všimne si ruměnce na hnědovláskově tváři. Musí se usmát. Tohle nečekal, tedy rozhodně ne teď možná někdy za pár týdnů, měsíců... let. Jenže tohle je příliš skutečné a jen ta představa mu nadělila pořádný problém. Těžce polkne, když se Wookie posune tak, že se mu posadí na klín a zavrtí se. 

„Nechci ti ublížit,“ řekne Lu, když se Ryeowook opět sklání k jeho rtům. 

„Spíš se bojím já o tebe,“ 

„Proč?“ Luhan opět nechápe, ovšem pak mu vše dojde, když mu Ryeowook sjede rukou na jeho levý bok. 

„S tím si nedělej starosti,“ usměje se povzbudivě. Líbí se mu, že Wookie v sobě nalezl takovou odvahu tohle všechno dělat. A nehodlá mu v tom bránit, protože... prostě Ryeowook. 

Ryeowook zakňučí, jak se otře svým rozkrokem o Luhanův a ucítí, že je na tom podobně jako on sám. Netuší, kde se to v něm vzalo, ale nemůže si pomoct. Rozepne všechny knoflíky na Luhanově košili a shrne mu ji z ramen, začervená se. Co to tady teď vyvádí? 

Luhan nespouští svoje oči z Ryeowooka. Je to dokonalý pohled. Zajede rukama pod jeho tričko a pohladí bříšky svých prstů rozpálenou kůži, která se zachvěje. Je to zvláštní pocit, nikdy předtím se takto Ryeowooka nedotýkal a teď to vypadá, že to vážně zajde až tak daleko. Vyjede rukama výš a otře své prsty o bradavky, čímž z Wookieho vyloudí lehký sten. V tu chvíli, kdy ten zvuk zaslechne se celý ošije. Tohle je pro něj příliš. Obmotá ruce kolem jeho pasu a pomalu se s ním zvedne, přisaje se k jeho narůžovělým rtům a pomalu s ním začne couvat k jeho posteli. Přeci jenom pohodlnější než tvrdá podlaha. Opatrně položí menšího na postel a zadívá se mu do očí. Vidí v nich jen mlhu a nekonečnou, dlouho potlačovanou touhu. 

„Můžeš mě kdykoli zastavit,“ zašeptá blízko jeho ucha. Byl si ale jistý, že ho moc Wookie nevnímá. Přesune svoji pozornost na jeho tričko, vyhrne mu ho až ke krku a pohledem zastaví na jeho bělostné kůži, která je místy poznamenána.  Pár let šikany se na něm krutě podepsalo. Ale to nebránilo Luhanovi myslet si, že Kim Ryeowook je krásný jako anděl. 

Motýlími polibky zasype jeho hruď a palci jemně dráždí naběhlé bradavky a tím loudí z chlapce víc a víc slastných stenů a vzdechů. Ryeowook jen odevzdaně leží a kouše se do prstu. Stydí se, neuvěřitelně moc, ale Luhan vypadá, že ví co dělá. Vlastně on ani neví, jestli Luhan někdy někoho měl. Nikdy mu to neřekl nebo se spíš Wook nikdy nezeptal. Jeho myšlenky zastaví Luhanův jazyk, který vklouzne do jeho pupíku. Wookie sebou trhne a znovu o sobě dá vědět v podobě vzdechu. Prsty vjede blonďákovi do vlasů a zhluboka se nadechne.  Cítí Luhanův dech na podbřišku a tak nějak tuší, co se bude dít. Kousne se do rtu a snaží se přebít ten pocit, aby Luhana neodstrčil a stydlivostí se nezachumlal mezi peřiny. 

Lu si hbitě poradí s opaskem a kalhotami, které následně skončí na zemi. Očima zkontroluje Wookieho, ale ten se nezdá, že by nějak protestoval. Je rudý sice od hlavy až k patě, ale zatím si nijak nestěžuje a připadá Luhanovi jako dostatečný signál k tomu, aby nepřestával. Prsty zahákne za lem boxerek a pomalu mu je stáhne až ke kotníkům. Pohled, který se mu naskytne, mu samotnému způsobí nejenom, že v jeho vlastních kalhotách je to dost těsné, ale nevěřil by, že se sám začne červenat. Očima začne skenovat tu nádheru před sebou a pak se skloní k Wookieho klínu a v mžiku pohltí celou jeho délku do úst. 

Ryeowook napne všechny svaly v celém těle, jakmile ucítí horko okolo svého problému. Táhle zasténá a zvrátí hlavu nazad. Právě prožívá úplně jiný pocit. Jiný než všechny ty, které měl doposud. Předtím to byla jen bolest, teď je to nekonečná slast a touha po uvolnění. Lehce zatáhne za Luhanovy vlasy a nedočkavě přirazí do jeho pusy. Ovšem Luhan ho rychle přišpendlí zpět k matraci. Ušklíbne se a hned na to začne hlavou přirážet do jeho klína. 

„L....Luhane!“ vykřikne Ryeowook a po několika okamžicích vyvrcholí do jeho úst. Jeho tělo není zvyklé na tolik slasti, takže toho moc nevydrží, ale Luhan se nezlobí, poslušně vše spolyká a pak se natáhne k jeho tváři. Usměje se a pohladí palcem narůžovělou tvář. 

„Promiň...,“ špitne provinile Wookie, když se vzpamatuje a dojde mu, co se stalo. 
„Nic se neděje. Čekal jsem to,“ odpoví a nosem se otře o jeho nos. Ryeowook se zadívá do jeho očí a ještě víc zrudne. 

„Jenže... ještě je tu jedna věc,“ dodá Luhan a rozkrokem se pohne směrem k Ryeowookovýmu. Ten zalapá po dechu a rukama nervózně obejme Luhanův hrudník. 

„Udělej to prosím,“ zašeptá znovu a téměř neslyšitelně, jenže Lu všechno slyší. Dokonale si užívá toho okamžiku, který právě je. Užívá si intimnosti mezi nimi a neskonale si cení důvěry, kterou do něj Wookie vkládá. A zoufale touží mít ho ještě předtím, než si to Ryeowook rozmyslí. 

Odtáhne se, aby ze sebe shodil i to poslední přebytečné oblečení. Poté se vyhoupne zpátky na postel a téměř Ryeowooka zalehne, přehodí přes ně peřinu, čímž dá Wookiemu ještě větší pocit ochrany. A Ryeowook mu je za tenhle krok dost vděčný. Už tak se cítí dost trapně. Nemusí všechno vidět, navíc byla mu trochu zima. I když Luhanovo tělo je dostatečným zdrojem tepla. 

Lu se přisaje svými rty na Wookieho krk a začne vytvářet slušnou značku. Jen ať každý ví, komu Ryeowook patří. Rukou sklouzne na jeho stehna a pomalu začne prsty stoupat ke vstupu. 

Wookie hlasitě vzdychá Luhanovo jméno a je mu to jedno. Jsou v domě sami a nikdo je nemůže slyšet. Prsty proplouvá v blonďatých vlasech a ustavičně si kouše spodní ret jak cítí lehké dotyky na citlivých místech. Už se nebojí a chce Luhanovi dát všechno. Pomalu roztáhne nohy, aby měl Lu lepší přístup a uvolní se. Luhan se snaží dát do toho všeho, co nejvíc něhy. Nechce mu ublížit ani trošičku a proto se ovládá, jak nejlépe to dokáže. Jemné hlazení způsobuje chvění a husí kůži. Čím výš Luhan svou dlaň posouvá, tím slastnější je Wookieho sténání. Prstem začne kroužit kolem jeho vstupu a nadále lehce zatlačí dovnitř. Když Ryeowook cítí, že se do něj snaží proniknout, jeho svaly se stáhnou, pocit z cizího předmětu uvnitř něj není vůbec příjemný. 

„Uvolni se Wookie,“ zašeptá Luhan a druhou rukou se znovu začne věnovat Ryeowookově délce. 

„Hmm.. Luhane!“ kousne se do rtu, ruce sevře v pěst. Luhan ho umlčí dlouhým a vášnivým polibkem, zatímco  se přitom snaží dostat hlouběji do jeho těla a taky, že se mu daří, ve Wookiem zmizí první, o několik chvil později přidá dalším, různě jimi kroutí a roztahuje svého milence, jak jen to jde. 

„Prosím,“ zamručí do polibku Ryeowook a pohne se proti jeho prstům. Zvykl si poměrně rychle a nepříjemný pocit vystřídala jen slast. Luhan se ještě jednou podívá do jeho očí. Teď už není cesty zpět. Uchopí svoji délku a pomalu přitlačí na vstup. Podiví se, jak lehce to jde. Ryeowook zaryje nehty do Luhanových ramen a mírnou bolestí zkřiví obličej. Snaží se uvolnit, ale jde to trochu těžko. Nakonec ani neví¨, jak ale bolest odezní a nahradí jí jen podivný pocit plnosti. Luhan se pomalu pohne a neudrží vlastní sten. Těsný prostor kolem jeho penisu se ještě zúží a on má pocit, že se snad zblázní. Ryeowook se natiskne k jeho tělu a věnuje mu polibek na krk, jak svolení k dalším pohybům. A Luhan na nic nečeká. 

Společně se dostávají na vrchol jejich společné lásky a houpají se v harmonii. Steny se odrážejí od zdí a jejich mysle se propadají v temnotu. Netrvá dlouho a vášeň začne pomalu odcházet, když Luhan vyvrcholí do křehkého těla pod ním. Pár chvilek nato Lu odstraní pár neposedných vlásků z Wookieho tváře a unaveně se usměje. Oba mlčí. Ryeowook si plně vychutnává společné chvilky a jeho nitrem proudí příjemné teplo. Srdce bije poklidně a jasně mu říká, že našel spřízněnou osobu. 

„Miluju tě,“  protne pak ticho Ryeowook. 

„Nevíš, jak moc si toho cením,“ usměje se Luhan. Ryeowook trošku nespokojeně nafoukne tváře, když čekal, že mu Luhan, řekne to samé. Ten uražený výraz Luhana pobaví a zašeptá těsně před tím, než se hladově přisaje na Wookieho rty: „Miluju tě tak strašně moc,“

6 komentářů:

  1. Kdyz si zavzpominam, jaky byl Wookie na zacatku a ted toto. Heh :D skvele napsane^^. Toto je jedna z mych oblibenych kapitolovek a dneska jsem kazdou pul hodinu kontrolovala blog, jak jsem se nemohla dockat tohodle dilu :D.
    Tesim se na dalsi dil^^

    OdpovědětVymazat
  2. To bylo krásný.
    Jsem ráda, že si to Wookie užíval. Luhan byl něžný a dopřál tak Wookiemu slast.
    Na ten poslední díl se těšim. A je mi jedno, kdy bude. Hlavně, že bude. A ještě k tomu bude taaak dlouhý.
    Těšim se na něj...

    OdpovědětVymazat
  3. No do ... prdele :D ..
    Dokonalé *-*
    Teším sa na ďalší diel , ale škoda , že posledný T.T

    OdpovědětVymazat
  4. Dobre... Takže.. Wookie sa nezdaaaaa :) Jeden z best dielov.. Síce som včera čakala až skoro do deviatej, som happy že to vyšlo aspoň v piatok :) Moc sa teším na ten last part <3
    Saranghae

    OdpovědětVymazat
  5. Aaaaaww....a zase ma ten koniec núti usmievať sa ako mesiačik na hnoji. To bolo tak cute......no proste mega. A najviac milujem keď sa taký malý, roztomilý, ňuňatý a nevinný uke zmení na takého malého, dlho potlačovaného diablika. Ale tak takéto dačo by som do Wooka nikdy nepovedala <3 *je hrdá na svoje dieťa xD* teším sa na ďalšiu časť. Docela ma prekvapilo tých 7 tisíc slov. Takže sa strašne teším, len ma veľmi mrzí, že to bude posledný part. Vždy, keď si na to spomeniem až mi to vháňa slzy do očí. *uteká si pre kapesníček* takže Hwaiting a Saranghae <3

    OdpovědětVymazat
  6. Woow neni co dodat xD Na tohle jsem cekala celou povidku. A Wookie me fakt prekvapil :-D Moc se tesim na posledni dil. :-)

    OdpovědětVymazat