úterý 28. dubna 2015

Dear Diary // Part. 40


Fandom: Super Junior / EXO
Postavy: Ryeowook, Luhan, Kai, Sehun, Kyuhyun 
Žánr: Škola, Šikana, Láska, Smutné
Autor: MeeKyong
Počet kapitol: 40/?


40. díííl~~~~ Omlouvám se, že jsem nepřidala díl v pátek - snad vám to tolik nevadilo. Bohužel jsem neměla moc času (sestra mě celý týden učila novou choreografii) (jsem totálně mrtvá) (ale o to teď nejde), ale buďme i upřímní - poslední dobou musím dost přemýšlet nad tím, jak další díl napsat. Mno, doufám, že se mi zase vrátí ta inspirace a všechno okolo toho. Nevím, jak to bude tenhle týden s pátečním dílem, ale spíš bych se přikláněla k tomu, že asi nebude (mianhaeyoo), ale udělám všechno proto, aby tady v úterý určitě byl! (v pátek možná taky bude, ale to se ještě uvidí) (maximálně, kdyby byl velký ohlas) (ale to jen tak mimochodem)... No, jinak když se ohlédnu za tím, co se dneska stalo... zemřela Choco, Eunhyukův i náš milovaný pejsek. Strašně mě to mrzí T__T Jenom doufám, že jí je nahoře dobře... 

Just keep looking after us, Choco... You didn't leave... You're still here, we just can't see you.... Thank you for bringing us so much happiness and love. Thank you for always being here with us and the most... with Hyuk. I'll always love you.
Good night, Choco....




Nervózně se kouše do rtu a rohlíží se na všechny strany. Stisk jeho ruky sem tam zesílí a pak zase naopak úplně povolí. Luhanovi Wookova nejistota neunikne, proto se zastaví a chlapce k sobě otočí. Hnědovlásek mu věnuje zmatený pohled, ale poté se znovu koukne po lidech okolo. Lu lehce trhne jeho rukou, kterou svírá v té své, aby si získal jeho pozornost.

„Co se děje?“ Wook se mu zadívá do očí, načež sklopí hlavu.

„N-nechci...“ začne, ale odmlčí se. Blonďák nadzvedne obočí.

„Co nechceš?“

„Nechci, abys...abys mě tady držel za ruku,“ zašeptá tak, až se téměř neslyší ani on sám. Avšak Luhanovi uši to postřehnou a vlastně i trochu potvrdí jeho domněnky. Už od chvíle, co jej za tu ruku chytil, mu připadalo, že se to Wookovi moc nelíbí. Ale nic neřekl.

Ucítí, jak se chlapec pokusí svou ruku z té jeho vykroutit, ovšem Lu sevření nepovolí a naopak si jej k sobě přitáhne. Volnou ruku mu obmota kolem ramen a nos zaboří do jeho vlásků. Ryeowook vytřeští oči a začne se vzpouzet, ale ani to blonďáka nepřinutí odstoupit.

„V čem je problém, Ryeowooku?“ hlesne Lu.

„O-oni se dívají,“ upozorní jej tiše, zatímco se do jeho očí začnou pomalu hrnout slzy. Luhan to dělá zase. Dělá něco, co on nechce. Copak nechápe, jak těžké to pro něho je?

„To ti vadí?“

„Tobě ne?“

„Ani trochu,“ odpoví Lu, „čeho se bojíš?“

„Toho, že...“ zmlkne, aby zadržel vzlyk.

„Že ti ublíží?“ prsty vjede do jeho vlasů a sám se rozhlédne po studentech, kteří kolem nich prochází a občas se na ně podívají....dalo by se říct, že skoro až znechuceně.

„Že ublíží nám,“ řekne a tvář schová v jeho rameni. Lu se smutně pousměje, pustí chlapcovu ruku a místo toho jej pořádně obejme.

„Nic takovýho se nestane. Proč by to dělali?“

„Ty je neznáš, Luhane. Nevíš, čeho jsou schopní,“ šeptne.

„Nemají důvod,“

„Vždycky ho mají,“ vydechne a dlaněmi se zapře do Luhanovi hrudi, „tak mě teď pusť...prosím,“ pokusí se jej od sebe odstrčit a Lu si povzdechne. Slíbil mu přeci, že nebude dělat nic proti jeho vůli, takže tím, že jej tady teď takhle drží, to vlastně porušuje. Ale on to myslí dobře, jenže to Wook asi nepochopí.

„Dobře,“ svěsí ruce podél těla a odstoupí od něho.

„Děkuju,“ řekne Wook s pohledem zabodnutým v zemi.

„Ryeowooku,“ osloví jej, „tohle... změní se to někdy?“ hnědovlásek párkrát zamrká a potom k němu vzhlédne.

„Co myslíš...?“

„Přijde někdy den, kdy se nebudeš bát dělat něco, co sám chceš? Přijde někdy den, kdy se nebudeš bát být tím, kým skutečně jsi? Řekni... snažíš se toho docílit, nebo je to o tom, že prostě nechceš?“ pravdou je, že tohle jeho chování Luhana dost mrzí. Ale co jej mrzí víc je to, že mu připadá, že na tom Wook nechce nic měnit. Ovšem pokud by tomu tak vážně bylo, není si jistý, jak by na to měl reagovat. Pocit, že by se jej nemohl na veřejnosti dotýkat, objímat ho či držet za ruku. Říkat všem, jak moc ho miluje a že je vděčný, že ho poznal. Nemohl by nic....a to by jej ničilo.

„Jenom potřebuju víc času,“

„Chápu to. Jenom doufám, že to nebude trvat dlouho,“ pousměje se Lu.

„Snažím se,“ kývne hnědovlásek hlavou.

„V to taky doufám,“ mrkne na něho, strčí ruce do kapes a rozejde se dál. Wook se jen letmo usměje a hned na to se rozejde za ním. Když jej dožene, sklopí hlavu, skousne si ret a lehce se na blonďáka natiskne svou paží. Lu se po něm ohlédne a nadzvedne obočí.

„Bacha,“ nahne se k němu, „oni se dívají,“ zavtipkuje a Ryeowook nafoukne tváře.

„Pako,“ řekne tiše, ovšem Lu to uslyší a překvapeně vykulí oči.

„Jak že jsi mě to právě nazval?“

Ryeowook vytvoří mezi svými rty úzkou linku, aby zabránil hravému úsměvu a jen se na Luhana podívá, pokrčí rameny a poté bleskově zrychlí krok, aby unikl blonďákově dlani, která se jej právě pokusila chytit za rameno a zastavit jej.

„Hej!“ vyrkne Lu za hnědovláskem, avšak ten se na něho pouze otočí, vyplázne jazyk a vzápětí už zahne do jejich třídy. Luhan se pro sebe tiše zasměje a založí si ruce na hrudi. Tahle Ryeowookova stránka se mu líbí. Moc.




-



„Taky už jste slyšeli novinky?“ vynoří se spoza rohu Leeteuk, a vyruší tak Sehuna, který se zrovna natahoval ke Kaiovi pro polibek. Blonďák ve svém počínání okamžitě ustane a odskočí od Kaie metr daleko.

„J-jaký novinky?“ zaúpí zatímco tiše doufá, že si Leeteuk ničeho nevšiml.

„Že máme na škole novej páreček,“ ušklíbne se Teuk a zády se opře o jednu ze školních skříněk.

„Novej páreček?!“ vyjeknou oba chlapci sehraně. Takže už o nich ví? To není možné! Vždyť se to snažili tak skrývat!

„Ou, ou,“ zasměje se Teuk, „co to s váma je?“

Chlapci si vymění pár zmatených pohledů a svou telepatií se shodnou na tom, že Teuk o nich dvou nemá asi ani nejmenší tušení.

„N-nic,“ mávne rukou Kai, „tak o jakej páreček jde?“

„Koho byste tipli?“ vyzvídá Teuk, „jenom předem upozorňuju, že jde o dva kluky,“ uchechtne se.

„No...“ podrbe se Sehun na hlavě, „Tao a Baekhyun?“

„Blbče, Baekhyun má přece holku,“ zavrtí Teuk hlavou, „dál?“

„Donghae a Eunhyuk?“ zkusí tentokrát Kai.

„Tyhle dva už nikdo neřeší. Ty to spolu táhnou snad už od základky,“ odpoví starší.

„Tak kdo teda?“ 

„Luhan a Ryeowook,“ pronese Teuk pobaveně a oba chlapci vytřeští oči.


„C-cože?“ vyhrkne Kai.

„No jo,“ kývne hlavou starší, „dneska ráno se prej objímali uprostřed chodby a snad se i drželi za ruku,“ dodá tajemným šeptem.

„A... co si o tom myslíš?“ zajímá Sehuna. O Ryeowookovi a Luhanovi toho vědí asi víc, než všichni ostatní na téhle škole, takže si už stihli všimnout jejich zájmu o toho druhého. Vědí, že se mají rádi, jen je trochu udivuje, že se to nebojí skrývat. Možná by si měl s Kaiem ještě promluvit.

„Je to divný,“ odfrkne Teuk, „dva kluci? Nechutný,“

„A to jako proč?“ vloží se do toho tentokrát Kai, „co přesně je na tom nechutnýho?“

„Ježiš vždyť je to proti přírodě,“ protočí očima.

„Nechápu, co ti na tom přij-“

„To je dobrý, Kai,“ přeruší jej Sehun, „neřeš to,“

„Ale on-“

„Prostě půjdeme, fajn?“ usměje se, načež hodí jeden nemilý pohled po zmateném Teukovi.

„Sakra chlape, co se to s tebou děje?“ zamračí se, „ještě před nějakou dobou jsi na to měl stejnej názor, jako já,“

„Asi jsem ho změnil,“ pokrčí hnědovlásek rameny.

„Kvůli čemu? Našel sis snad taky kluka?“ nadzvedne obočí Leeteuk.

„Hele...“ nadechne se Kai, „nech to bejt, dobře?“

„Když myslíš,“ zamumlá Teuk a bez dalších slov odejde pryč.

„Proč se s ním o tom vůbec bavíš?“ zeptá se Sehun hned poté, co je jim znovu dopřáno trochu soukromí.

„Homofob jeden-“

„Tak to stačí, ne?“ zasměje se Sehun, „nech to plavat,“

„Ale on tím neuráží jenom Luhana s Ryeowookem, ale taky nás dva, chápeš?“

„Je sice milý, že ti to není jedno, ale i tak – nezabývej se tím,“ nakloní hlavu na stranu Sehun a prsty mu lehce přejede po hřbetu dlaně.

„Prostě mě to vadí,“ povzdechne si Kai.

„Já vím, ale uvědom si... pokud se s ním o tom budeš chtít hádat... nebude mu to pak připadat divný?“

„Proč?“ nechápe starší.

„Podívej, jde o to, že ty nechceš, aby o nás ostatní věděli, tak-“

„Ale ty to chceš, že?“ skočí mu do řeči. Sehun několikrát rychle zamrká, naprázdno otevře ústa a poté je znovu zavře. Ano, chce, aby všichni věděli, že Kai patří jen jemu. Chce, aby věděli, že ho Kai miluje. Chce, aby se nemuseli skrývat a tvářit se, že jsou jenom kamarádi. Ostatní si pak myslí, že je Kai volný. Jenže není! On se už nechce dál dívat na všechny ty holky, které se mu chodí vyznávat a zvou ho na rande. Ano, uznává, že je trochu žárlivý typ.

„O tom teď přece nemluvím,“ promne si kořen nosu a nadechne se, aby mohl pokračovat, avšak Kaiův hlas jej opět zastaví.

„Chceš, aby o nás věděli?“ dlaní lehce strčí do Sehunovi hrudi a přinutí jej tak couvnout o pár kroků. V tu chvíli se celou chodbou ozve ohlučující zvonek hlásící začátek první nechtěné hodiny. Kai přirazí blonďáka k jedné ze skříněk a vyčká, až se prostory kolem nich úplně vyprázdní a všichni studenti zapadnou do svých tříd. Sehun mezitím nespouští oči z Kaiových rysů v jeho tváři a snaží se uklidnit svůj znovu se zrychlující tlukot srdce. Co to s ním zase je? Měl za to, že už je na to dávno zvyklý.

„Řekni,“ promluví Kai konečně, „chceš, aby věděli, že my dva jsme spolu?“ nahne se blízko k jeho tváři, zatímco na jeho rtech pohrává nepatrný úsměv.

„Nejde o to, co chci já,“ dostane ze sebe Sehun, „jde o to, jestli to chceme oba,“

„Ale mě teď zajímá jenom to, co chceš ty,“ blonďák odvrátí svou hlavou stranou a nervózně polkne. Kai této pozice využije a špičkou jazyka přejede po celé délce jeho tváře. To Sehuna překvapí, proto zalapá po dechu a zavře oči.

„A čím jsem si to zasloužil?“

„Neodbíhej od tématu,“ řekne Kai, „tak chceš, aby věděli, že spolu spíme?“ zašeptá mu do ucha, až mladšímu přejde po celém těle nepříjemný mrazík. V ten okamžik se v něm něco zlomí a on se dlaněmi zapře do jeho ramen a odtáhne jej od sebe.

„Neuděláš to, ani kdybych chtěl,“ hlesne lehce naštvaně. Kai se podiví.

„Jak to víš?“

„Je mi to jasný. Kdybys někomu řekl, že si taháš do postele někoho, jako jsem já, lidi by se ti vysmáli,“ zamumlá, „jenom si to přeber. Denně dostáváš tolik nabídek a-“

„A všechny je odmítám,“ dokončí za něho Kai, „víš proč?“

„Protože nestojíš o to, abych dělal scény?“ starší pokroutí hlavou.

„Protože nechci nikoho jinýho než tebe,“ vydechne, „to to pořád nechápeš?“

„Takže když ti řeknu, abys šel a všem o nás řekl... uděláš to?“ znovu se mu zadívá do očí a vyčkává odpověď. Po chvilce ticha již začne cítit jistou dávku nervozity. Nebylo to trochu moc? Proč by měl Kai dělat to, co mu on řekne? Je snad jeho sluha? Pokud nechce, aby o něm a o Sehunovi věděli, tak jim to prostě říkat nebude. Proč by měl?

„Ještě jsem pořád neslyšel to podstatný – chceš, abych to udělal?“ ze Sehunových úst se vydere povzdech.

„Jo,“ šeptne tiše, „chci,“

Kai se pousměje a vlepí chlapci polibek na rty, „proč jsi to neřekl rovnou,“ vydechne.

„P-počkej,“ zamrká Sehun, „to znamená, že...?“

„Že to, aby o nás ostatní věděli, chceme oba,“



-



V ruce si stále nejistě převrací svůj mobil, zatímco pohledem těká po zbytku třídy, zejména po Ryeowookovi, který se po něm také občas podívá a dokonce se i pousměje. Luhan mu pokaždé úsměv oplatí, avšak musí se k němu nutit. Pravdou je, že v tuhle chvíli absolutně nevnímá slova, která se jim tady učitelka snaží vtlouct do hlavy. Nevnímá okolo sebe vůbec nic. Jediné, co se mu právě přehrává v hlavě, je obsah textové zprávy, která mu před pár minutami přišla. Neví od koho přesně, ani důvod. Jediné, co ví, že je jistě určena jemu. V té zprávě je napsané jeho jméno. Ale co hůř – je tam i jméno Ryeowooka. Nemá tušení, zda si z něho někdo jen střílí, nebo to, co v té zprávě píše, myslí vážně. Tak či tak musí být opatrný. Nejen kvůli jeho momentálnímu stavu, ale hlavně kvůli Ryeowookovi. Nedovolí, aby mu někdo ublížil.


„Zdravím, Luhane. Tak co? Už seš asi zdravej, že? Viděl jsem tě dneska, když jsi šel do školy. Šel jsi s tím svým miláčkem Ryeowookem. Je hezký, že máš tak dobrou náladu. Měl by sis jí užít co nejvíc to jde, protože o ni za chvíli přijdeš. Skončím to s tebou tak, jak to měl v plánu Hoongi. Jemu se to sice nepodařilo, ale já to už zvládnu. Těš se.“


6 komentářů:

  1. Doufám, že se jim nic nestane... Nemůžu se dočkat dalšího dílu.

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny dil :-) Snad nechceš zase Luhanovi ubližit...ja myslela že už je vše v poradku. Jinak SeKai jsou spolu tak roztomily xD Moc se tesim na dalsi dil.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja cu další díl i v pátek TT_TT......úžaaas...dokonaloosť.....<3 ďakujem, že si v každom diely začala dávať aj kúsok Sekai ^*^ dúfam, že sa Luhanovi ani Wookovi nič nestane. A dúfam, že si Luhan nemyslí, že to písali Kai alebo Sehun....^_^ nemohli to oni písať..(Podľa mňa im Sekai práveže pomôžu, keď pôjde do tuhého. Ale inak o tom asi ani nemajú tucha xD ^_^) A povie to Kai ostatným?? O.o :D musí...:P taakže šte raz ďakujem za Sekai v každom diely...a moc moc moc mooooooooooooooc sa teším na ďalší diel.... *puppy eyes* plosím nech je aj v piatook <3 :*

    OdpovědětVymazat
  4. Zase někdo Luhanovi vyhrožuje? Copak už toho nebylo dost? Ale věřim, že Luhanovi pomůže právě Kai se Sehunem, protože jak znam Luhana, tak to Wookovi neřekne. Zatají mu tu výhružnou smsku, co mu přišla, aby ho tak uchránil od zlého. A aspoň mu tak dokážou, že to mysleli smrtelně vážně, když prohlásili, že už Wookovi nebudou ubližovat. Ale zajímalo by mě, kdo tu smsku poslal...
    A v té potyčce, která by případně byla, by se mohl zranit Kai. Ne tolik jako Luhan, ale třeba jen otřes mozku. To by se mi líbilo...
    Asi jsem stejný pesimista jako Sehun. Taky jsem nevěřila Kaiovi, že by byl schopný všem přizant, že chodí se Sehunem. Ale Kai mě mile překvapil. A líbilo se mi, jak se kvůli tomu hádal s Teukem. Jak by asi Leeteuk reagoval na to, kdyby je nachytal při líbání?
    No...moc se těšim a netrpělivě čekam na další díl.

    OdpovědětVymazat
  5. Skákala jsem 3 metry vysoko, když jsem viděla, že jsi přidala nový díl.. A samozřejmě BOŽÍÍÍÍ díl!! :3 Jenom doufám, že se ale Luhanovi nic nestane. A stím, že by SeKai zasáhli a pomohli mu se mi líbí :3 i to, že by se Kaiovy něco malého přihodilo. A Kai mě překvapuje čím dál tím víc!! :3 Těším se na další díl a doufám, že tu bude v pátek, jinak dostanu malou srdeční zástavu.. :D PJOSIIIM :3

    OdpovědětVymazat
  6. Prosím, prosím smutně koukám!! :( dalšíí ddííl!! >_<

    OdpovědětVymazat