pátek 4. července 2014

EXO Pairings // By Hyunii & Domii // 1. ČÁST

EXO PAIRINGS


Jaký je Váš oblíbený pár v EXO? Máte nějaký vysněný? Dokážete spárovat všechno anebo je tu nějaký pár, který si absolutně nedokážete představit? Společně s Domii jsme se rozhodly, že uděláme vlastní analýzu veškerých možných párů v EXO.




Jak nás to napadlo?

Byla to další prázdninová noc. Dlouhá a probdělá. Hyunii se nechala unášet hudbou, rozhodla se totiž, že si poslechne kompletní diskografii EXO. Pomalu se blížila půl druhá hodina ranní a zrovna album Miracles In December předhazovalo pohodu ve formě Christmas Day, když tu najednou si Hyunii všimla, že jí někdo napsal na Skype.

Domii: „Provedla jsem něco děsnýho,“
Hyunii: „Ale prosím tě,“
Domii: „Po Heechulovi s JaeHyem jsem se zapřísáhla, že už se nikdy nevrátím k RP…,“
Hyunii: „A vrátila ses, že?“
Domii: „Jo T__T ale… tentokrát úplně s jinou skupinou,“
Hyunii: „EXO!!!!!!“

Když mi oznámila, že se chystá dělat RP Chanyeola, tak jsem se nedivila, protože je to její oblíbenec, ale na druhou stranu jsem se trochu strachovala, protože, jak všichni víme… Domii je neskutečný hovado. (I request the highest of five)
Co se nestalo? Ano, Domii se rozhodla udělat z Chanyeola děvku. Což by nebylo tak děsivé až do bodu, kdy mi oznámila, že ho ale s Baekhyunem párovat nehodlá. V hlavě mi začalo šrotovat. Navrhla jsem proto pár ChanLu [Chanyeol / Luhan]. Nedivila jsem se, když můj návrh ABSOLUTNĚ ignorovala. Ovšem… mrtvice se o mě začala pokoušet ve chvíli, kdy mi napsala toto:


No a zde moje 'klasická' reakce:




Domii: „Já improvizuji,“
Hyunii: „HLAVNĚ NEIMPROVIZOVAT!“



A pak přišla moje klasická otázka: „Můžeš volat?!“

Jelikož psát je únavné, a když chcete někoho seřvat, tak psaním to prostě nejde…
Následovalo to, co si asi každý dokážete živě představit, protože jak je známo, jsem velice egoistická, výbušná a tvrdohlavá osoba, a proto jsem z toho všeho nevyvozovala nic jiného, než to, že muselo mojí milované Domii dočista přeskočit. Však, kdo by pároval Chanyeola s Taem? Že?
Konverzace na Skype se nesla v duchu nadávání a přehnaných reakcí až jsme došli k nápadu, co takhle najít, pro nás dvě, ty nejšílenější a nejnepředstavitelnější páry v EXO. A tak vše začalo…. 



Seznam všech členů EXO a potřebné informace, které jsme využívali při posuzování (seřazeno od nejstaršího po nejmladšího):

 Xiumin [Kim Min Seok]
Věk: 24 let // 26. 3. 1990
Výška: 173 cm
Možná pozice v páru: Seme & Uke




 Luhan [Lu Han]
Věk: 24 let // 20. 4. 1990
Výška: 178 cm
Možná pozice v páru: Seme & Uke




Kris [Wu Yi Fan]
Věk: 23 let // 6. 11. 1990
Výška: 187 cm
Možná pozice v páru: Seme // ABSOLUTNÍ SEME




Suho [Kim Joon Myun]
Věk: 23 let // 22. 5. 1991
Výška: 173 cm
Možná pozice v páru: Seme & Uke

Lay [Zhang Yi Xing]
Věk: 22 let // 7. 10. 1991
Výška: 179 cm
Možná pozice v páru: Seme & Uke


Baekhyun [Byun Baek Hyun]
Věk: 21 let // 6. 5. 1992
            Výška: 174 cm
            Možná pozice v páru: Seme & Uke




Chen [Kim Jong Dae]
Věk: 21 let // 21. 9. 1992
Výška: 173 cm
Možná pozice v páru: Seme & Uke






Chanyeol [Park Chan Yeol]
     Věk: 21 let // 27. 11. 1992
     Výška: 185 cm
     
Možná pozice v páru: Seme & Uke


D.O [Do Kyung Soo]
   Věk: 21 let // 12. 1. 1993 
    Výška: 173 cm
    Možná pozice v páru: Seme & Uke            





 Tao [Huang Zi Tao] 
   Věk: 21 let // 2. 5. 1993 
    Výška: 185 cm
    Možná pozice v páru: Seme & Uke    


  Kai [Kim Jong In]
Věk: 20 let // 12. 4. 1994
Výška: 182 cm
Možná pozice v páru: Seme & Uke




Sehun [Oh Se Hun]

Věk: 20 let // 12. 4. 1994
Výška: 181 cm
Možná pozice v páru: Seme & Uke

4 komentáře:

  1. Tak já EXO posloucham teprve půl roku. Hodně jsem se jim bránila, ale nakonec mě taky dostali. Od začátku mam moc ráda Krise. Ten mě zaujal na první pohled. Takže on je pro mě bias v EXO. Ale ještě se mi líbí Tao a Minseok.
    Nejoblíbenějším párem je pro mě TaoRis. Ale nevadí mi ani ostatní páry. Ani když Krise nebo Taa párují s jinými členy skupiny.
    Ale teď, když píšu tenhle koment a přemýšlím nad páry co miluju nebo se mi hodně líbí, tak jsem přišla na to, že ty páry už nejsou spolu. Můj jediný nejmilovanější pár je YunJae, Yunho a Jaejoong už spolu nejsou. Stejně tak je to u HanChul a TaoRis, ty mam hodně ráda a už spolu taky nejsou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče zamilovanosti do párů, které už nejsou... jsme na tom podobně. YunJae, TaoRis, HanChul... Taky jsem vždycky ještě zbožňovala JaeMin (Changmina s JaeJoongem).

      Na jednu stranu... shipperky mají strašně těžký život T_T

      Vymazat
  2. EXO znám od dob WOLF a prostě to jede už z kopečka se mnou a s EXO..já je za to nemám ráda, protože moje představy nemají meze!! Co se týká páru..můj top pár je prostě XIUHAN a nikdo mi nevymluví, že není real, protože ti dva jsou na sebe nalepení jak lepidlo na papíře! Jenže i přesto někdy sem tam zabočím a je to Xiumin s Kyungsoem, Chenem...nebo Luhan s Taem, Kyungsoem ((ehm..toho squishyho chlapíka jménem Kyungsoo shipuji se všema..no problem)), Kaiem...
    Ale víte co? U mě prostě vede grupáč u každý skupiny..a jendou jsem četla tak dokonalou povídku, kde se všichni vrhli na chudáčka Soa :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto ti rozumím. Já se sama řídím pravidlem v EXO spáruj všechno, co se hýbe, ale i občas já mám své meze, což je docela divný.. ehe. Kdyby jsi měla čas, tak mi sem můžeš naházet nějaké linky na EXO povídky, co jsi četla, protože já už jsem snad prolezla všecko a mám absťák na EXO povídky, protože už nemůžu nic novýho najít... T__T

      Btw. Souhlasím.. Jestli XiuHan nejsou pravý, tak v tom případě ani EunHae ne xD

      Vymazat