sobota 14. června 2014

Nový cyklus: Super Junior's Chat Room

Ahoj děcka! 

Takže... Hyunii brouzdala po internetu a hledala všelijaké povídky na EXO. A narazila na totálně boží povídku EXO's Chat Room od lycheeroses z asianfanfics.com 

Do češtiny onu povídku překládají Syrinox a Luczaida. Neskutečně mě to pobavilo a přepadl mě neskutečný pocit, že chci napsat to samé akorát na jinou, trošičku možná víc úchylnější skupinu a to právě SUPER JUNIOR. 

Super Junior mají svůj vlastní messenger, kde se mohou mezi sebou lehce bavit. Aniž by za to museli platit jako u sms zpráv. Vlastně se dá říct, že celý nápad přebírám akorát na jinačí skupinu. Nechci se ovšem setkat s nějakou vlnou hejtu a tak se vás ptám, zda byste o něco takového vůbec stáli? Pevně doufám, že ano. 

Bude to náš společný cyklus. Členy SUJU jsme si rozdělily mezi sebou. 

DOMII: Sungmin, Yesung, Shindong, Zhoumi 

HYUNII: Heechul, Donghae, Kyuhyun, Siwon, Henry 

MEE KYONG: Leeteuk, Eunhyuk, Ryeowook, Kangin 

Vycházíme z některých událostí ze skutečnosti, ale ovšem všechno si upravujeme. Některé příhody jsou vážně jen čistě na naší fantazii a chování členů též závisí na naší fantazii. Někde jsme se držely daných faktů, co se skupiny týče. 



Myslím, že i přezdívky jsme vymyslely dobře, že lehce poznáte o koho jde. Právě sepisujeme 'NUTNÉ FAKTY K VĚDĚNÍ', abyste pochopili některé vztahy a hádky atd. Vydám je ještě dneska večer a pravděpodobně zítra se můžete těšit na první díl. 

Milujeme vás... Hyunii, Domii & MeeKyong

1 komentář:

  1. Zajímavý nápad. Tak jsem zvědavá, co z toho vyleze...

    OdpovědětVymazat