úterý 4. března 2014

Brzy Nashledanou.. By MeeKyong



Fandom: EXO
Pairing: ChanLu
Žánr: Sladké
Autor: MeeKyong

Sestřička měla opět záchvat inspirace a zároveň i EXO... ach jo, kdo za to může? No jo.. budu to já. Ehm.. Takže naprosto neúmyslně ještě vedle povídky na TaoRis vznikla i nevinná jednorázovka na pro mě absolutně nepochopitelný pairing Chanyeola a Luhana. Ale i tak je to prostě celý ňuňu :3 Původně prý nenašla inspiraci v žádné reklamě, jak jsem ji obvinila, protože se konec nápadně podobá jedné reklamě, tak schválně kolik vás na to přijde! hehe... ale vážně vůbec to nemělo být podle toho. Prostě ségře ukradli nápad.. Tak! Prostě ENJOY! ~~ 

 ,,Už to bude hotové?'' Luhan přistoupí zezadu k Chanyeolovi, který se rukama opírá o kuchyňskou linku a obmotá mu ruce kolem pasu.
,,Za chviličku. A ty už sis všechno pobalil?'' pohladí Luhanovi ruce, které se ale rozpojí a přesunou se na Chanyeolovi boky, jak se od něj odtáhne.
,,Nemluv o tom. Chce se mi tam pořád míň, když vím, že tam nebudeš se mnou,'' zesmutní Luhan a sklopí pohled. Chanyeol se k němu otočí, chytne ho prsty za bradu a donutí ho se na něj podívat.
,,Blázínku, je to jenom na pár dní. A navíc ses tam tolik těšil, vždyť si v Japonsku ještě nikdy nebyl,''
,,Ale já si myslel, že pojedeš se mnou,'' kníkne Luhan. Chanyeol se jen usměje a políbí ho na jeho plné rtíky.
,,Vynahradím ti to jindy, hmm? Teď ale musím vytáhnout ty dortíky, nebo se mi připálí a ty nebudeš mít co na cestu,'' pohladí ho po tváři a když ho konečně Luhan pustí, přesune se k troubě, ke které se vzápětí sehne, otevře a s nasazenými rukavicemi vytáhne plech plný lahodně vypadajících dortíků. Luhan se při tom pohledu mlsně olízne.. Eh, při pohledu na ty dortíky samozřejmě, ne při pohledu na Chanyeolovo pozadí, aby bylo jasno..
,,Utíkej si ještě přibalit foťák, nachystal jsem ti ho na stůl v obýváku. Já tohle zatím naskládám do krabice,'' usměje se Chanyeol a přisune si k sobě již nachystanou krabici. Luhan si povzdechne a zamíří do obýváku. Chanyeol se nenápadně ohlédne a když zjistí, že už Luhan v místnosti není, rychle se vrátí k troubě a vytáhne z ní ještě jeden menší plech s pouze jedním dortíkem, hezčím a trošku větším než jsou ty ostatní. Znovu se ohlédne a pak rychle ze spodní skřínky vytáhne menší krabičku, do které vloží onen dortík a hbitě krabičku schová do tašky. Vrátí se zpět k ostatním dortíkům a začne je skládat do krabice, když ho najednou zezadu znovu obejmou Luhanovi ruce. Chanyeol téměř vyletí z kůže, jak se lekl.
,,Vylekal si mě,'' zasměje se, ,,Už je čas, musíme ti odnést věci do taxíku, pokud chceš stihnout to letadlo,''
,,Nechci,'' mňoukne Luhan a více se na něj natiskne.
,,Ale prosím tě. Pojď, taxi už čeká,'' vymaní se z Luhanova objetí, políbí ho na čelo a spolu s krabicí dortíků odkráčí ven z kuchyně.
Luhan stojí obutý a oblečený přede dveřmi a mlčky pozoruje svého milence, jak postupně přináší všechny jeho tašky.
,,Tak nestůj tady a běž k autu,'' pohladí Luhana po vláscích a do rukou mu vrazí krabici se zákusky. Luhan našpulí rtíky a rozejde se k autu.
Chanyeol postupně naskládá všechny tašky do kufru a přejde k Luhanovi, který stojí vedle auta a tváří se, jakoby se měl každou chvíli rozplakat.
,,Máš všechno?'' obejme ho kolem pasu a jeho vláskům věnuje polibek.
,,Ne,'' odpoví bez rozmýšlení.
,,A co nemáš?'' odtáhne se od něho a zadívá se mu do očí.
,,Ještě jedna věc mi chybí,''
,,A myslíš, že ji ještě nacpeme do toho kufru?'' zeptá se s obavami Chanyeol, jelikož při myšlence, jak něco rve do toho už tak dost narvaného kufru, se mu točí hlava.
,,No přijde na to, jak moc se dokážeš zmenšit,''
,,Aha,'' cvrnkne Luhana do nosíku a znovu políbí na rty. Tenhle polibek trvá ale trošku déle než původně plánoval. Nojo, loučení s Luhanem je vždycky nejhorší. Už jenom když odchází ráno do práce, tak musí vstát o něco dříve, protože než ho Luhan pustí z domu ven, trvá to většinou něco kolem deseti minut, jelikož Luhan prostě nedokáže být bez ranního pětiminutového objetí, po kterém následuje ještě pětiminutový polibek.
Když se konečně odtrhnout, Chanyeol ho posadí do auta a zabouchne dveře. Luhan ihned stáhne okénko a chytne ho za ruku.
,,Budeš mi hrozně moc chybět,'' zakňučí.
,,Neboj, zase se brzo uvidíme,'' pohladí ho po ruce a poté mu jí strčí zpátky dovnitř auta.
,,Hned jak přiletím do Japonska, tak ti zavolám,'' ujišťuje ho Luhan se slzami v očích. Chanyeol přikývne a usměje se tak, jak to umí jen on.
,,Miluju tě,'' vystrčí hlavu z okýnka Luhan.
,,Já tebe víc,'' přitiskne své rty na ty jeho, ale jen krátce, než ho zase Luhan chytí za zátylek a dalších deset minut nepustí.
Auto se na Chanyeolův signál rozjede a za chvíli už zmizí za rohem nějakého domu.
Luhan se smutně podívá na krabici v jeho ručkách a slzu, která si našla cestu ven z jeho oka, setře dříve, než stihne ukápnout na jeho mikinu. Nemůže plakat. Včera slíbil Chanyeolovi, že plakat nebude a taky že to dodrží. Podívá se ven z okénka na ubíhající domy a dříve než se naděje, auto zastaví přímo před letištěm. Podívá se na řidiče, který ho pozoruje ve zpětném zrcátku a kývne na znamení vděku. Vystoupí z auta, stejně jako řidič, který mu z kufru vytáhne jeho zavazadlo.
,,Děkuji vám. Na shledanou,'' Luhan se ukloní a spolu s kufrem a krabicí v ruce si to zamíří přímo dovnitř budovy.
Projde všemi letištními kontrolami a když zjistí, že musí ještě chvilku počkat, dojde k nejbližší lavičce a posadí se. Z kapsy vytáhne mobil, aby mohl zkontrolovat, zda ho jeho přítel náhodou nějak nekontaktoval.
,,Pff,'' odfrkne si a naštvaně strčí mobil zpět do kapsy. Položí si na klín krabici s dortíky a jeden si vytáhne. Usměje se a s chutí se do něj zakousne. Jak on miluje Chanyeolovi dortíky!
Asi po deseti minutách se podívá na velkou elektronickou tabuli a zjistí, že už může nastoupit. Zvedne se tedy a po chvilce už nastupuje do letadla. S příručkou v ruce prochází letadlovou kabinou a hledá své místo. Když je konečně úspěšný, sedne si k okýnku, protože na vedlejším sedadle nejspíš už někdo sedí, jelikož tam je položená nějaká krabice. Pohodlně se uvelebí a podívá se z okénka. Nedá mu to a zvědavě se poohlédne po té krabici vedle něho. Oči se mu rozšíří, když na ní uvidí napsané své jméno. Rychle krabičku popadne a otevře. Po tváři se mu rozlije překvapený úsměv, když v něm najde dortík s nápisem ''Saranghae''. Hned pozná, že je to dortík, který by dokázal upéct jen Chanyeol. Rychle odloží krabičku zpět na sedadlo a postaví se. Rozhlédne se po celé palubě letadla, ale Chanyeola nikde nevidí. Pohled se mu ale zastaví u osoby držící si před obličejem noviny. Na prstu má navléknutý prsten, který má jen Chanyeol a on. Úsměv se mu ještě rozšíří, když zpoza novin vykoukne Chanyeolův obličej a jejich pohledy se hned střetnou. Luhan si dlaní zakryje ústa a rychle se k Chanyeolovi přemístí. Chanyeol se usměje, postaví a do své náruče nechá vpadnout šťastného Luhana.
,,Jsi tady,'' zamumlá štěstím Luhan do Chanyeolova trička. Zvedne hlavu a spojí jejich rty. Vůbec je nezajímá, že se na ně všichni dívají, teď existují jen oni dva.
,,Jak to že jsi tady?'' vzlykne Luhan, když se odtrhne od těch dokonalých rtů.
,,Řekl jsem ti, že se zase brzy uvidíme,''

4 komentáře:

  1. To bylo nádherné.
    A takovéhle záchvaty inspirace by mohla mít sestřička častěji.
    Mam ráda EXO a nejradši mam TaoRis.
    Těšim se na další skvělé dílka od tvojí sestřičky.

    OdpovědětVymazat
  2. Anyuu to bylo tak sweeet =33 **w** miluju couple Chan/lu =33 anyuu že se tady objeví opět nějaká povídka na ně?? prosííííííím =33 **w** *total happy* už se nemůžu dočkat dalšííích =33 <33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se ti to líbilo ^^ momentálně mám rozepsané a naplánované povídky na jiné páry, ale tenhle pár mám taky ráda, takže je možné, že se tady zase něco objeví ;) Třeba bych je dala do kapitolovky, kterou už mám --daleko do budoucna-- naplánovanou, ale ještě nemám pár :D
      - Mee-Kyong

      Vymazat
  3. Óóóóó to je tak roztomilé :3 ^__^
    Typuju reklamu na Rafaelo :DDD - Když jí chcete říct že už vám chybí :D

    OdpovědětVymazat