pondělí 17. února 2014

Láska přichází ze snů.. XVII. část By Hyunii


Už to pomalu dokončuji.. počítejte maximálně se třemi díly! 
Dneska trošku napínavější! Ták co? Jak tohle dopadne?? ENJOY děcka :3 
-HYUNII VÁS MILUJE- 


Naprosto vykolejená, ano tak si připadala. Zůstala zírat před sebe a pomalu si ukládala všechny dílky na svá místa. Chtělo to jen trochu racionálně myslet. A nebo prostě se zvednout a zdrhnout do pokoje jako nějaký blázen.... taky možnost.
Zabouchla dveře a svezla se po nich na zem. Prsty si přejela rty a připitoměle se usmála. Srdce ji bilo jako splašené a v hlavě ji vybuchl ohňostroj. Právě dostala pusu, první pusu a navíc od Kyuhyuna.
„Kyu, si dobrej!“ pokýval uznale hlavou Siwon. Kyuhyun se usmál a potom se podíval do chodby, kde zmizela Hyunii. Bylo mu jasné, že z tohohle se bude vydýchávat dlouho a pravděpodobně ji do konce dne asi nespatří, ale upřímně vzato to vážně stálo za to. Eunhyuk mu skočil kolem krku: „Viděl jsi, jak celá zrudla?“ zasmál se. 
„Jo,“ zachroptěl a setřásl ho ze sebe. Hyuk nafouknul uraženě tváře, ale jakmile byl stažen do teplé Donghaeho náruče, tak se mu na tváři znovu rozlil spokojený úsměv. 

„Hyung? Jsi v pohodě?“ zeptal se Shindong , který se zarazil, když Heechulovi nabídl popcorn, o který se normálně nedělí a Hee ho se značnou dávkou vzteku ignoroval. Několik hlav se otočilo jejich směrem. Dong si ale nestěžoval, alespoň zbude víc pro něj. 
„Hee?“ zkusil hned na to Yesung a položil mu ruku na rameno. Chul nepříjemně zavrčel a zvedl se ze země. Střelil jeden vražedný pohled po Kyuhyunovi a odešel pryč z obýváku. 

„Co to mělo být?“ nadzdvihl obočí Wookie, který se připlazil k Yesungovi. Ten však jen pokrčil rameny a hodil jeden rychlý pohled na Kyuhyuna, který se nechápavě mračil směrem za Heechulem. 

Hee prosvištěl kolem Leeteuka, který akorát dodělal vše potřebné v kuchyni. Vyjeveně se ohlédl za Heechulem, který ho málem srazil na zeď a všiml si, že míří směrem Hangengův/Hyuniin pokoj. Heechul se zhluboka nadechl a zaťukal na dveře od pokoje. Stálo ho to docela velkou dávku sebeovládání, aby ty dveře nevyrazil. Znovu na sebe upozornil, ale ne tak decentně jako prvně a docela hlasitě zabouchal na dveře. V tu chvíli se taky rychle otevřeli.  
„Co se děje?“ zírala na něj kapku překvapeně, kapku vystrašeně Hyunii. Hee ji zatáhl do pokoje a zavřel dveře. 
Leeteuk, který toho do teď byl svědkem sebou nepříjemně škubl a okamžitě se vydal k pokoji, kde právě ti dva zmizeli. 

„Můžeš mi to nějak rozumně vysvětlit?“ zavrčel Hee. 
„Cože?“ Hyunii nechápala, co myslí. 
„Dobře, dokážu ještě s velkou nechutí pochopit, že je tvůj bias, ale rozhodně nepřetrpím to, co udělal pak!“ zvýšil hlas. 
„Co tím myslíš?“ zeptala se. 
„Děláš, jakoby se nic nestalo! Ale to se stalo! Jak jsi vůbec mohla ho nechat, aby tě políbil?!“ Hyunii o krok ustoupila, vůbec se jí nelíbil jeho naštvaný tón a pohled. 
„Oppa...,“ … „Ne! Žádný Oppa nebo Hyung! Heechul! Kolikrát ti to budu ještě muset opakovat?!“ už s velkou dávkou vzteku odstrčil na stranu židli, která mu stála v cestě. 
„Tohle mi říkáš poprvé..,“ kníkla vyděšeně. 
„Říkám ti to už asi po milionté Hangengu!!“ 

Žádné komentáře:

Okomentovat