pondělí 10. února 2014

Láska přichází ze snů.. XVI. část By Hyunii

Jsem hovado! Jsem jsem a jsem! Miluju Kyuhyuna, miluju EunHae, miluju Una... ehm WTF?!!!!!!!!!!!!!!! zapomeňte, že jsem řekla to poslední. To není pravda, dneska jen mám pocit, že miluju všechny na světě! Tak ještě, že to někdo třeba ani nechápe.. tím lépe... co to zase kecám?! Dost.... po včerejší diskuzi se ségrou o I will protect you a o tom, jak by měla pokračovat mi dneska sestřička pomohla s dalším dílem pro Láska přichází ze snů... a víte co? Moc Moc Moc se mi to líbí :33333



Bylo ráno, druhý den. Hyunii si mohla oddechnout. První noc v dormu se SuJu přežila ve zdraví. Teda v rámci možností. (K tomu se ještě dostaneme.. heh)
Potají se vykradla z pokoje a doufala, že o půl sedmé ráno ještě nikdo nebude vzhůru a bude tak moci bez nějakých větších obav použít koupelnu. Včerejší den se tam nedostala díky EunHae, kteří odmítali vyjít ven i přes všelijaké výhrůžky Siwona a nadále i leadera. Potichu přecupitala po chodbě směrem ke koupelně a ještě se ohlédla zda je vše podle jejích představ a otevřela dveře. Než stačila ale vkročit pohled ji padl na nahého... ne měl na sobě trenky, takže polonahého Donghaeho stojícího u pračky, na které byl posazený Eunhyuk a ten zaplať pánbůh měl přes ty veledůležitá místa přehozený ručník, jinak na tom byl stejně jako Hae. Oba se otočili za zvukem otevírajících se dveří. Najednou zapomněla, jak se dýchá a navíc přísahala, že ji každou chvilku ty oči musí vypadnout z důlků.
„Omlouvám se!“ vyjekla a celá rudá okamžitě dveře zase hezky zavřela. Zůstala němě zírat před sebe dokud ji nedošlo, co že to vlastně právě viděla. Ve tváři se ji objevil úchylný škleb a na okamžik zauvažovala zda se ještě nemá mrknout na ty dva. Ach jo... ano je opravdový yaoistický sexistický hovado. Přitiskla ucho na dveře a zpozorněla, když se zevnitř ozval tlumený vzdech. Jo musí se podívat! Je to hovado! MUSÍ!!!
„Dobré ráno,“ ozvalo se za jejími zády, když se akorát chystala otevřít ty zpropadené dveře. Jak by to nazvala? Mrtvice? Srdeční zástava? Tak nějak? Jo... Bleskurychle se otočila a spočinula pohledem na Leeteukovi.
„Uhm.. Dobré ráno Oppa,“ usmála se nervózně.
„Proč jsi tak brzy vzhůru?“ zeptal se a pak si ji prohlédl, „Jo aha,“ usmál se s pochopením při pohledu na ručník v jejích rukou. Hyunii byla, jak zmražená na místě, když k jejím uším dolehl další vzdech z poza zavřených dveří.
„Proč nejdeš dovnitř?“ nadzdvihl obočí Teuk a jal se jí názorně ukázat, jak se používá klika. Jenže Hyunii mu rychle skočila do cesty a zběsile zamávala rukama v protestu: „Ne nesmíš tam jít Oppa!“
„Proč ne?“ nechápal.
„No totiž... to.. ono...,“ nevěděla, jak správně zformulovat větu, ale nakonec to ani nepotřebovala, protože poměrně hlasitý výkřik Donghaeho jména patřící Eunhyukovi to dostatečně vysvětlil. Hyunii nevěděla, co dělat jen se dívala na zaraženou Leeteukovu tvář. V duchu nadávala, že musel přijít teď, když se za těmi dveřmi odehrávalo něco naprosto božského a na druhou stranu přemýšlela, co asi teď leader udělá. Leeteuk neměl daleko k mozkové příhodě. Jak se to krucinál chovají, když tu mají hosta?!! Na druhou stranu to nevypadá, že by byla nějak zvláště překvapená a soudě z jejího úšklebku, tak to bude yaoistka. Fajn....
„Ty jejich brzké ranní procházky nekončí nikdy jinak,“ pokrčil rameny a na tváři se mu rozlil úsměv smíchaný s menší dávkou nechápavosti, ale absolutně mu nedocházelo, že ven asi v tomhle počasí jen tak těžko šli. Hyunii naprázdno klapla pusou. To myslí vážně? Jakože vážně?!! TOHLE JE TU NAPROSTO NORMÁLNÍ?!!!!! Rychle zatřepala hlavou, aby se uvedla do klidu, ale Leeteukovo flegmatické chování ji naprosto odrovnalo.
„Asi budu potřebovat Siwona musím se vyzpovídat,“ pronesla si sama pro sebe, když Leeteuk zmizel v kuchyni.
„Bůh je zaneprázdněný, můžu ti nějak pomoci?“ ozval se zvonivý až téměř démonický smích za ní. Hyunii se otočila a vážně přísahala, že mu z hlavy trčely dva rohy. Já vždycky věděla, že je to satan. Ten naprosto šílený, kouzelný, egocentrický, fantastický Heechul.
„Ano jsem šíleně kouzelný, já vím,“ usmál se a projel si prsty jeho ofinu. ON snad ČTE myšlenky?!!!!
„Co se dneska děje, že je vás tolik vzhůru?“ snažila se navázat jiné téma.
„Nic zvláštního,“ pokrčil rameny, „Jak jsi se vyspala?“ zamrkal panenkovsky. Hyunii si ho změřila pohledem. Popravdě se nevyspala moc dobře, protože skoro každou hodinu se někdo dobýval do jejího pokoje. Ještě, že si zamkla. První, kdo ji napadl byl samozřejmě Kyuhyun, u kterého by jí to ani tak moc nevadilo, ale přišlo ji divné, že by snad byl něčeho takového schopný. A když teď před ní stál Heechul a strašně přesvědčivě tu házel kolem dokola samé děsně nevinné pohledy, bylo ji už jasné, kdo byl ten návštěvník.
„Řekni Oppa, vadí ti, že spím u Hangegna?“ zeptala se. Chulovi úsměv hned ze tváře zmizel.
„Cože?“
„Jestli ti to vadí já-,“ ... „Proč by mi to mělo vadit?“ zeptal se takovým tónem, že Hyunii z toho přejel mráz po zádech.
„Řekni mi jeden jediný rozumný důvod proč? On tu není. Jsi tu ty a jeho místo jsi teď převzala ty. Já proti tomu nemám žádné námitky,“ zadíval se na ni. Nevěděla, co mu na to říct.
„Vážně mi to nevadí, teď jsi ty takový náš Hangeng,“ usmál se a položil jí ruku na rameno. Potom se otočil a odešel směr obývací pokoj.
„Hangeng? Já?“ co to do něj vjelo? Pomyslela si a radši nad tím dál nepřemýšlela, stačilo jí to. Prostě mu to nevadí.
„Tady je!“ další šok! Další zástava!
„Příště se neboj a klidně si jdi vyčistit zuby,“ mrkl na ni Donghae, který se akorát dostal z koupelny.
„Heh?“ vykulila oči a pohledem zastavila na zarudlých tvářích Hyuka, který se snažil splynout s Donghaem a přestat existovat, jak moc se styděl.
„Jo.. dobře,“ zahuhlala a mrknutím oka zmizela za dveřmi koupelny. TOHLE JE CVOKHAUS!!!!!


x-x-x

Ráno se pomalu přehouplo k době po obědě a Hyunii si připadala, že jestli přežije víkend tady, tak už všecko. To co zažila jen během několika málo minut ráno před koupelnou, pak společná snídaně v kuchyni, co mohla skvěle velikostí konkurovat Hyuniinýmu celému bytu, potom ta přiblblá aktivita Sungmina aneb dnes je růžový den a holky musí na sobě mít růžovou! Což znamenalo, že ji, Ryeowooka, Eunhyuka, Shindonga a Heechula, který se stejně tomu všemu takticky vyhnul navlékl do růžových triček. Stejně se pak ještě přidal Siwon, který si myslel, že zábavy není nikdy dost. No a nakonec příprava oběda společně s Yesungem a Ryeowookem. Půl dne v háji a Hyunii už neměla absolutně žádnou energii na zbytek odpoledne a večer.

Když se znovu snažila schovat se v kuchyni mezi hromadou nádobí, které tam zůstalo po obědě, tak se ji to zrovna dvakrát nepodařilo.
„Hyunii, jdi za ostatníma chtějí hrát nějakou hru, já to uklidím,“ usmál se na ni Leeteuk a sebral ji houbičku na mytí z ruky.
„Ale, já to klidně udělám, už tak se cítím špatně, že jsem tady úplně zadarmo,“ zakňourala a doufala, že ji nepřinutí jít za ostatníma. Marně.
„Říkám ti běž, určitě bys mě nechtěla vidět naštvaného,“ podíval se na ni vážně, avšak hned se usmál, nechtěl ji nijak ještě víc vyděsit. Stačilo, že se to dařilo ostatním.
Rezignovaně odložila zástěru a s nesouhlasným zamručením oddupala směrem do obýváku, který byl nějak divně poskládaný. Aha! Kluci totiž odhrnuli sedačku do rohu zdi a před televizi na koberec rozházeli polštáře. Všichni seděli a čekali na ni. Jasně, chtěli hrát hru, ale jakou? A proč si Siwon hraje s tou flaškou od vína? CO TO CHTĚJÍ HRÁT?!

„To je dost, už jsme mysleli, že tě odtamtud Leeteuk nevykope,“ usmál se Kyu a poklepal rukou na polštář vedle něj. Hyunii se posadila a sjela pohledem všechny přítomné. Slova se ujal Siwon: „Tak, když jsme tady konečně v plném počtu, tak oficiálně zahajuji naši nejoblíbenější hru a to klasickou flašku!“ Místností se rozlehl bojový hřmot. Hyunii si uvědomila, že je vážně v pasti.
„Hádám, že tu není nikdo, kdo by neznal pravidla, že?“ prolétl očima po všech a pohledem zastavil na právě totálně zděšené Hyunii, která hned jakoby na rozkaz přikývla, že samozřejmě pravidla zná, kdo taky ne? Hra započala. Zatím se Hyunii docela dobře vedlo, ta lahev od vína ji asi měla ráda. Většinou se úkoly a otázky týkali EunHae a Shindonga nebo Sungmina. Seděli totiž tak inteligentně, že to většinou padlo na ně. Jenže ta mrcha skleněná zelená se rozhodla zradit.
„Ahhh!! Hyunii hehe,“ zasmál se Yesung, který si ji vytočil.
„Tak copak chceš? Úkol nebo otázku?“ usmál se tak nevinně, až by mu to možná sežrala, ale u tohohle skrytého démona nemohla nikdy vědět.
„Otázku,“ odpověděla.
„Hmm dobře, ale je ti jasné, že když odpovědět nebudeš chtít nebo zalžeš, tak následuje úkol?“ připomenul Siwon. Hyunii obeznámená s realitou, avšak nejistě přikývla.
„Dobře! Půjdu na tebe lehce!“ zamrkal Yesung, „Kdo je tvůj Bias? Z nás všech?“ Kyuhyun se podíval do země a čekal, co z ní vypadne, tohle ho nenapadlo, co když on není její bias? Hyunii se zamyslela a pak rychle řekla: „Donghae!“ Kyuhyuna zamrazilo, Eunhyuk střelil nevěřícný pohled, jak po Hyunii, tak po jeho Haem, Shindong se rozesmál, Heechul se nespecifikovatelně zašklebil a Siwon... no jo to by nebyl on, kdyby nezačal protestovat.
„To je lež! Sama jsi říkala, že tvůj bias je Kyuhyun!“ ukázal výhružně prstem. Hyunii po něm střelila zoufalý pohled, ale Siwon se nenechal obměkčit a zatvářil se alá 'pomsta je sladká ty zrádkyně' samozřejmě v dobrém slova smyslu (?). Ryeowook nadšeně tlesknul ručkama a pošťouchl Yesunga vedle něj: „Zalhala, dej jí úkol!“ … Skvěle....
„Dej pusu na tvář jednomu z těch dvou, vedle kterých sedíš,“
„Tohle je snad jen sen,“ zadrčela přes zuby a naprosto dobře věděla, že počítají s tím, že pusu dá Kyuhyunovi. Na druhé straně seděl Sungmin a to by asi vážně bylo divné. Navíc Sungmin se ušklíbl a po posunul se o kousek dál. Vážně netoužil po puse od někoho, kdo mu bere oblečení.

Všichni s nadšením čekali až se Hyunii rozhodne to udělat.
„Neberete fanty?“ zkusila ještě. Když ale všichni nesouhlasně zavrtěli hlavou, tak jen povzdechla a očima zastavila na Kyuhyunovi. Kyu se jen usmíval, tak upřímně, tak moc krásně, že kdyby stála, tak se jí nohy zaručeně podlomí. Byla nervózní a věděla, že může dokonale konkurovat rajčatům, co se barvy týče. Avšak dokázala z jeho očí vyčíst malou pomoc: „Zapomeň, že se dívají, vzpomeň si na včerejšek,“ Tak nějak se uchlácholila tím, že to má v pohledu vážně vepsané a rozhodla se, že mu prostě dá pusu na tvář, jakoby se nic nestalo a nechá to být.
Kyuhyun nastavil tvář s letmým úsměvem na rtech a pak se střetl s pohledem Siwona. Pokýval na znamení a ve chvíli, kdy se Hyunii přiblížila k jeho tváři se otočil a z pusy na tvář byla pusa na rty. Polovina osazenstva vypískla, někdo se usmál, někdo zatleskal a jeden dotyčný myslel, že právě hodí doprostřed místnosti granát. Hyunii otevřela oči a nemohla ze sebe vydat ani hlásku. On ji.... on... tohle... pusa?!!!!


„Nedívej se na mě, jako na biase, ale na takového, jaký doopravdy jsem,“ řekl Kyu hned potom. Je vážně fakt, že v tu chvilku nezáleželo na smíchu ostatních či na zabijácké pohledy házejícího Heechula. Nikdy by si nepředstavila, že by jí tohle někdy řekl.

Žádné komentáře:

Okomentovat