neděle 16. února 2014

Forever Together By MeeKyong


Fandom: Crossover DBSK/SuJu
Pairing: YooSu
Žánr: Smutné, láska
Autor: MeeKyong
Upozornění: Najděte si někde kapesníčky T__T

Jakože prostě uškrtím sestru!! JO!! Jak se opovažuje sedět do půl třetí do rána nad oneshotem a pak mě ji nutit ještě číst! Neeeee!!! Spala jsem na mokrým polštáři!!! Chmpf... No nesnáším Siwona.. už jsem to někdy říkala? Pravděpodobně jo.. pokud se jednalo o EunHae.. ehe. Ale tohle je YooSu!!! Takže... no... do toho lidi!


Poslední pohled.. Poslední tlouknutí srdce.. Poslední dotek.. Věděl, že pokud to udělá, zemře. Věděl to a přesto to udělal. Ale co jiného měl dělat? Nechat zemřít svou lásku? Ne.. Musel sám zaplatit za to, co provedl.
Přišel poslední nádech a spolu s ním i poslední slova. Slova, která znamenala více, než si kdokoliv dokázal představit. Nejkrásnější slova co existují. Chtěl ta slova své lásce říci ještě tolikrát. Nevěděl, že dnes to bude naposledy..
,,Miluji tě.''

xxx

,,Říkal jsem ti, abys na mě počkal dole v autě, Junsu,'' zamručí Yoochun, když se ohlédne a za sebou uvidí svého přítele. Ale i tak je z nějakého důvodu rád, že ho nenechal jít samotného. Měl strach, ale zároveň cítil velkou odvahu, která se nyní díky Junsuovi ještě zvýšila.
,,Nechce se mi tam čekat. Ani jsi mi neřekl kam jdeš,'' fňukne Su, když chytí svou lásku za ruku.
,,Fajn, ale pokud ti řeknu, abys něco udělal, cokoliv, slib mi, že to uděláš,'' povzdechne si Chun.
,,A co by jsi mě měl říkat? Kam to vůbec jdeme?''
,,Junsu, myslím to vážně.. Pokud ti řeknu abys utekl, uděláš to. Pokud ti řeknu, aby ses schoval, uděláš to. Dobře?''
Junsu jen udiveně kývne a dál pokračuje v cestě. Ale, kam to vlastně jdou? Vždyť je tma a navíc prší.
Dojdou na jakési opuštěné místo. Junsu podle rozbitých houpaček a kolotoče pozná, že to nejspíš bývalo dětské hřiště na které už ale dlouho nikdo nevkročil. Studené kapky dopadali na jeho kůži a nepříjemně ho studily. Více stiskl Yoochunovu ruku a skousl si rty. Najednou uslyšel kroky, které se pořád přibližovali k těm dvěma.
,,Stoupni si za mě,'' zašeptal Chun. Junsu ho poslechl a aniž by se pustil jeho ruky, stoupl si za něho a přes rameno pozoroval, komu že ty kroky vlastně patří.
,,Říkal jsem ti, abys přišel sám a ty si ho sem stejně dotáhl, no uvidíme, jestli toho budeš litovat nebo ne,'' zasměje se výhružně tajemný hlas, který mu je dost povědomý.
,,Ani se ho nedotkneš, jasný?!'' rozčílil se zničehonic Yoochun, až se osoba za ním trochu lekla.
,,To si ho ale neměl brát sebou,'' osoba vystoupí z temného stínu a v tu chvíli jeho tvář osvítí svit měsíce.
,,Siwon?'' vydechne nevěřícně Junsu a rychle spolkne bolestné zaskučení, jak silně mu Yoochun stiskl ruku.
,,Co ode mně vlastně chceš? Proč jsi mě sem volal?'' zeptá se Chun.
,,Vzal jsi mi něco, co bylo jenom moje. Nemyslíš si, že je to vůči mě nefér?'' Junsu, který celou situaci pozoruje zpoza Yoochunova ramena uvidí, jak Siwon drží v ruce něco lesklého. Že by..?
,,Má nůž, Chunnie,'' upozorní Yoochuna šeptem. Junsuovi se do očí začnou tlačit slzy. Má strach. Cítí jak se mu začalo třást celé tělo.
,,Pojďme domů,'' zaprosí. Yoochun mu ale neodpoví a stále se dívá do očí ony osoby.
,,Dlouho jsme se neviděli Junsu,'' promluví Siwon. Junsu se ještě více stáhne a natiskne se na Chuna zezadu.
,,Ty mě ani nepozdravíš? To od tebe není ale vůbec milý, abys věděl,''
,,Nech ho být! Chtěl jsi mluvit se mnou, tak mluv!'' zvýší hlas Yoochun.
,,Ale, ale, tak ono se to umí i naštvat?'' vysměje se mu Won. ,,No tak Su, vylez,'' začne se nebezpečně přibližovat k těm dvěma, až se kousek od nich zastaví.
,,Vrať se k autu, Junsu,'' přikáže Yoochun a pustí jeho ruku. Junsu ho za ni ale znovu chytí.
,,Nikam nejdu,''
,,Běž!''
,,Ale no tak, klidně tu může zůstat, mě to vadit nebude,'' promluví znovu Siwon, stále drtíc v ruce ostrý nůž.
,,Ale mě jo. Tohle je je mezi námi,'' Yoochun udělá krok k Siwonovi.
,,Ta děvka tě stejně neposlechne. Stejně už má určitě zase někoho jinýho,''
Yoochun se neudrží a vší silou praští Siwona do obličeje. Ten spadne na zem, ze které se ale blesku rychle zvedne a oplatí Chunovi ránu. Ten skoro ztratí rovnováhu, ale přesto zůstane stát nohama na zemi. Když se znovu otočí k Siwonovi, je chycen za límec a znovu udeřen do tváře. Siwon se s Yoochunem vzdálí několik metrů od Junsua, který celou tuto situaci sleduje s rozevřenýma očima plnýma slz, neschopný jediného pohybu jak je v šoku. Přesto se ale po chvilce pohne, vytáhne z kapsy mobil a zavolá policii.
,,Na tuhle chvíli jsem čekal tak dlouho! A ty jsi mi to ještě usnadnil. Myslel jsem, že se vás budu muset zbavit postupně, ale jak vidím, můžu vás zabít rovnou oba!'' Siwon kopne Yoochuna silně do břicha, až se Yoochun ve velkých bolestech svalí na zem. Siwon  toho využije a znovu ho kopne, tentokrát do zad. Yoochun se svíjí v nekončících bolestech a i přes všechnu snahu, se mu nedaří se znovu postavit. Siwon se pousměje a otočí se směrem k Junsuovi.
,,Jsi na řadě,'' řekne si pro sebe s úšklebkem na tváři, Yoochun to přesto uslyší, ale není schopen mu v tom nijak bránit.
Siwon se rychlým krokem dostane do těsné blízkosti Junsua, který hned začne couvat.
,,Líbí se ti to? Mělo to cenu, ode mně odcházet? Jenom kvůli támhletý chudince,'' ukáže na Yoochuna.
,,Podívej, jak je slabý. Ani mi nedokáže zabránit v tom, abych ti ublížil. Ale neboj se. Nebudeš se muset dívat jak umírá. Ty zemřeš první,'' zvedne ruku ve které má nůž a začne se přibližovat k Junsuovi, který pořád couvá. Jenže netuší, že blízko za ním je zeď, která ho hned zastaví.
Siwon se zasměje a proti Junsuovi se doslova rozběhne. Ve chvíli, kdy už je těsně u něho, mu v jeho činu zabrání Yoochun.
Ale nezabrání mu tak úplně.
Nůž se zabodne hluboko do Yoochunova těla, ze kterého v tu chvíli začne vytékat krev.
,,Yoochune!'' zakřičí zoufale Junsu a dlaněmi si zakryje ústa.
Chun se rukama zavěsí o Siwonova ramena a v bolestné křeči si skousne ret.
,,Ty.. Proč jsi to udělal?'' nemůže uvěřit Won. Nevěděl, že by Chun byl schopný něčeho takového. On sám by to nedokázal. Nemá tolik odvahy. Být schopný pro někoho zemřít. Co to bylo..?
,,Láska,'' odpoví Yoochun. Správně, láska. To je to, co Siwon neznal.
Vytáhne nůž z Yoochunova těla a ustoupí o několik kroků dozadu. Uslyší policejní auta. Měl by utéct. Místo toho ale padne na kolena a nehty zaryje do svých nohou.
Junsu zezadu podepře Yoochuna a spolu s ním se sesune na zem.
,,Chunnie.. Co jsi to udělal?''
,,Nešlo to jinak,'' mluví potichu Chun. Už nemá tolik sil, i tak se na Junsua dokáže usmát.
,,Budeš v pořádku, neboj se,''
,,Nech toho Junsu.. Oba víme, že to skončí jinak,''
,,Ty nezemřeš! Nesmíš! To mi nemůžeš udělat Chunnie! Tolik tě miluji! Nedokázal bych bez tebe žít,'' Junsuovi slzy se ztrácí v padajícím dešti, který ještě zesílil. Pevně drží Yoochuna ve své náruči, snažíc se nějak zastavit krvácení, ale ví, že to není možné.
Poslední pohled.. Poslední tlouknutí srdce.. Poslední dotek.. Věděl, že pokud to udělá, zemře. Věděl to a přesto to udělal. Ale co jiného měl dělat ? Nechat zemřít svou lásku? Ne.. Musel sám zaplatit za to, co provedl.
Přišel poslední nádech a spolu s ním i poslední slova. Slova, která znamenala více, než si kdokoliv dokázal představit. Nejkrásnější slova co existují. Chtěl ta slova své lásce říci ještě tolikrát. Nevěděl, že dnes to bude naposledy.
,,Miluji tě,'' Yoochun naposledy vydechl a poté navždy zavřel své oči.
,,Také tě miluji,'' zašeptal Junsu a ještě naposledy spojil jejich rty.
Siwon je celou dobu pozoroval. Hodně toho litoval. Zničil něco tak překrásného, jen protože on to mít nemohl. Uvědomil si, že právě zničil dva životy. Ti dva spolu mohli zažít ještě tolik věcí..
Nechtěl by být v kůži ani jednoho z nich, přesto jim tolik záviděl.
V dešti uviděl Junsua, který k němu přicházel. Nevěděl, zda mu jde oplatit to, co on udělal Yoochunovi, nebo jde k němu kvůli něčemu jinému, přesto stále nehybně klečel a se slzami, které dávno stékají po jeho slzách, čekal co se bude dít.
Junsu k němu přišel a sehnul se k němu. Podíval se mu do očí a jen mlčky vzal z jeho ruky nůž. Vstal a ještě jednou se podíval do očí toho, kdo mu vzal to nejcennější. Jeho nejmilovanější osobu. Smysl života.
Otočil se a pomalým krokem se vrátil zpět k již nehybnému tělu jeho lásky. Klekl si vedle něho, vzal do své dlaně tu jeho a propletl jeho prsty s těmi svými. Podíval se na nůž ve své ruce a pak na Yoochuna.
,,Promiň mi to.. Možná na mě budeš naštvaný.. Ale já bez tebe prostě nemůžu žít,'' řekne mezi vzlyky a bez jediného zaváhání do sebe zabodne ostrý nůž.
Junsu padne vedle Yoochunova těla a ztratí vědomí.

Po chvíli jsou oba znovu spolu. Na onom světě. Setkali se. A jsou šťastní..

2 komentáře:

  1. To bylo tak smutné, ještěže jsem měla na nočním stolku krabici papírových ubrousků, které mi zbyly od posledního nachlazení. Opravdu byly třeba.
    Taky nemam ráda Siwona. Ne že bych ho nenáviděla, to ne, ale hodně moc mi vadí, jak se sere mezi EunHae a to je něco co nepřekousnu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MeeKyong vzkazuje, že jsi její člověk ohledně Siwona a Eunhae :D

      Vymazat