pondělí 20. ledna 2014

Láska přichází ze snů.. XIII. číst By Hyunii


Ahojte děcka fantazie se mě dneska moc nedrží a jelikož na mě něco leze, tak vážně nejsem schopna napsat víc. Omlouvám se... Pokud budu marod, tak snad nebudu ustavičně ležet v posteli, moc bych chtěla psát, ale asi to nebude možné. Nejspíš to dopadne, tak že budu celou dobu koukat na nějaká dorama. A třeba mě konečně zase fantazie nakopne.. no... takže dneska zase teda nic moc... ale aspoň něco. Miluju Vás! 



Bylo snad někdy něco jako v pohádkách? Stalo se někdy něco bez problémů? Ne.. vždycky se to něco nechtěného našlo, ať už to bylo jakkoli vážné. Každý si něčím prošel. Ale Heechul nedokázal pochopit proč se to všechno dělo právě jemu. Už věřil, že odchod Hangenga bylo to nejhorší v jeho životě, a taky že už se přes to dokázal přenést, i když v některých snech ho stále vídal. Statečně bojoval proti všem špatným pocitům, které mu ho připomínali. To ale netušil, že mu osud připraví takovou pod pásovku. 

„A jsi si jistý Kyu?“ zeptal se pochybovačně Leeteuk a nervózně se podíval do chodby. Kangin, který stál hned vedle Leadera se nevěřícně koukal po nejmladším, který jim přišel oznámit tu ne moc hezkou zprávu, že Heechul Hyung sedí v koupelně a pláče. 
„Vážně, slyšel jsem ho říct jeho jméno,“ přikývl zoufale Kyuhyun. Leeteuk se nadechl a skousl si ret. Nechtěl věřit, že se Heechul opět vrátil do toho stavu, do kterého se dostal, když Hangeng opustil skupinu. Strávil tři měsíce zavřený v pokoji a s nikým nepromluvil, ignoroval jeho program, jenž mu SM nastavila a trpěl představou, že tu s nimi Hangeng pořád je. Bylo to pro všechny příšerné období a doufal, že se to už nikdy nevrátí. Jak je možné, že je to zpět? Nebyl si jistý. Nebylo žádné výročí odchodu, či Hangengovi narozeniny. Teuk pevně doufal, že se Kyuhyun jen přeslechl. 
„Jdu se na něj podívat,“ pronesl a vydal se směrem ke koupelně. Kyu s Kanginem jen vykoukli ze dveří na chodbu a pozorovali, co se bude dít. Leeteuk zaťukal na dveře: „Heechule? Jdu dovnitř, ano?“ Chvíli vyčkal na odpověď, ale žádné se mu nedostalo. Opatrně vzal za kliku a nakoukl dovnitř. V koupelně však nikdo nebyl. 
„Chule?“ zkusil.
„Koho to tam šmíruje?“ ozvalo se vedle Kangnina s Kyuhyunem a oba polekaně nadskočili. Kyu vytřeštil oči na Heechula, který stál s nechápavým výrazem a sledoval, co to ti tři provádějí. 
„Co? Co.. tady děláš?!“ vyjekl na něj Kyu. Leeteuk se otočil k těm dvou a spatřil Heechula bez jakékoli známky smutku. 
„Jsem tady doma, co jiného?“ nadzdvihl jedno obočí a sjel oba pohledem. Kyu naprázdno otevřel pusu. Copak už se dočista zbláznil? Přísahal by, že ho viděl sedět v koupelně a brečet. 
„Ehm.. Kyu, když se na něj tak podívám nevypadá nijak smutně,“ zašeptal mu do ucha Kangin. Ten mu věnoval jen rychlý uražený pohled. Leeteuk přešel k Heechulovi a prohlédl si ho od hlavy až k patě. 
„Všechno v pohodě Hee?“ zeptal se opatrně. 
„Všecko Okej, proč?“ pokrčil rameny Chul a tázavě se podíval na leadera. 
„Ne nic. Nic zvláštního, nic se nestalo,“ usmál se Teuk a poplácal ho po rameni. Heechul přikývl a odešel směrem do obývacího pokoje. 
„Asi si se spletl Kyu,“ skrýval pobavený úsměv Kangin a pak se vrátil do pokoje. Kyu zůstal nevěřícně koukat do chodby, kde Hee zmizel. 
„Očividně se nic nestalo, můžeme být v klidu,“ pokrčil rameny Teuk a následoval Kangina. 

„Zatracený Kyuhyun,“ zamumlal si pod vousy Hee a ohlédl se. 

xxx


Asi o hodinku později Siwon s EunHae se akorát vrátili domů. Jen co zaklaply dveře Siwona srazila k zemi maknae kamikadze. Eunhyuk se začal smát a Donghae jen vytřeštěně koukal před sebe, protože jen tak tak se stihl vyhnout, aby ho Kyuhyun nesrazil taky. 
„Zabiju tě!!!“ křičel Kyu, seděl na Wonovi obkročmo a snažil se ho uškrtit. Siwon se pousmál nad jeho chabým pokusem ukroutit mu krk. 
„Co provedl tentokrát?“ objevil se ve dveřích Yesung a pobaveně se usmál při pohledu na ten výjev před sebou. 
„Hádám, že je to kvůli Hyunii?“ podíval se na nejmladšího Eunhyuk. Kyuhyun se při vyslovení jejího jména otočil směrem k Hyukovi. Střelil po něm docela nehezký pohled. Hyuk to hned pochopil a stáhl se zastrašeně za Donghaeho záda. 
„Uklidni se ty střevo,“ odtáhl Siwon jeho ruce ze svého krku a obratně ho ze sebe setřepal. 
„Jak si mi to mohl udělat?! Co jsi jí zase navykládal? Hnn?!“ prskal kolem sebe Kyu a sbíral se ze země. 
„Jen jsme ji jeli pozdravit, nic víc, že jo?“ podíval se směrem k EunHae.
„To je pravda,“ potvrdil Siwonovi slova Hae. Kyu nafoukl uraženě tváře. Neměl, co dál říct. Siwonovi přes obličej přelítl úšklebek vítězství. 
„Měl bys začít taky něco dělat,“ pousmál se Eunhyuk a pak s Haem odkráčeli směrem do kuchyně. 

Žádné komentáře:

Okomentovat