čtvrtek 9. ledna 2014

Láska přichází ze snů.. XI. část By Hyunii




Od jejich osudného setkání uběhl více, jak týden a za tu dobu se ještě ani jednou neviděli. Super Junior měli nabitý program, a tak bylo skoro nemožné je zastihnout doma. Hyunii se je nepokoušela kontaktovat, protože věděla, že by to bylo zbytečné. Kyuhyun na druhou stranu strádal. Chtěl ji vidět a nejenom on. Všichni chtěli vědět, jak to nakonec dopadne. Další věc, na kterou Kyuhyun a Hyunii čekali byly sny, kde se opět střetnou. Už se k sobě nedostali. Možná ty sny byly jen nástrojem k jejich setkání a teď už je to jen na nich. A konečně klukům skončil jejich skoro čtrnáctidenní maraton různých vystoupení, hostování v televizních pořadech či rádiích, fanmeetingů apod. Jenže, kdo by se měl ozvat jako první?

Kyu pochodoval po svém pokoji a přemýšlel, jakým způsobem by měl pozvat Hyunii na večeři, na kterou se spolu mezi dveřmi domlouvali.
„Tak jí prostě zavolej a jednoduše to na ní vybal,“ pousmál se Siwon, když viděl, jak Kyuhyun zoufale a téměř beznadějně se snaží na něco přijít.

„Ale to nejde jen tak!“ povzdechl si a svezl se na postel. Siwon k němu přišel a zakroutil hlavou nad jeho počínáním.
„A nebo jí nevolej. Vezmu sebou někoho a půjdeme se na ni podívat do práce, co ty na to?“
„Nejdu!“ křikl rezolutně Kyu.
„Proč?“ zeptal se Siwon překvapený jeho odpovědí.
„Nechci, aby si myslela, že ji tak toužím vidět a jsem hrozná stíhačka,“ zamumlal. Siwon se po slově 'stíhačka' rozesmál. Kyu na něj vrhl docela nemilý pohled: „Tak mi řekni, proč se teda třeba neozvala ona? Očividně o mě nejspíš kvůli vám všem ztratila zájem!“
„Tak to prr, hochu. Kvůli nám? My snad za něco můžeme? A navíc je to naprosto normální, že se ti neozvala. Vůbec neznáš ženy. Ony čekají až udělá kluk první krok,“ pronesl významně a položil si při tom ruku na srdce.
„To jako fakt?“ Kyu sice nevěděl, kde se Siwon dozvěděl tolik věcí o ženách, když on sám měl rande akorát tak s Biblí, ale uvědomil si, že tohle vlastně už někde slyšel. Siwon přikývl, pak pokrčil rameny a otočil se k odchodu: „Jak chceš, buď se ozveš první a nebo na ni můžeš zapomenout. Holky nikdy nevolají první!“ Kyuhyun se pochybovačně podíval na mobil a po chvíli nacvakal její telefonní číslo. Jenže hned mobil zase odhodil na peřinu.
„Počkám ještě, jeden den, ještě jeden,“

Siwon zatřásl hlavou, když slyšel poslední větu Kyuhyuna hned po tom, když odešel z jeho pokoje.
„Ach jo, tak to je zase na mě,“ povzdechl si a hned si to namířil do obýváku. Rozhodně nechtěl jít sám, jak by to asi vypadalo, tak se rozmýšlel, koho by měl vzít sebou. Přejel očima po všech přítomných. Ryeowook ležel na zemi a cpal se sušenkami, Sungmin seděl na sedačce s kapucí na hlavě, sluchátky v uších a pravděpodobně spal, Yesung se akorát přiřítil z kuchyně a hodil sebou hned vedle Ryeowooka, Shindong nebyl doma, KangTeuk byli někde zalezlí, Heechul seděl v křesle u knihovny a četl si. Kde jsou EunHae?!
„Hyung? Kde je Eunhyuk s Donghaem?“ zeptal se Yesunga. Ten ho rychle odbil: „Jsou v kuchyni a ticho, sledujeme film,“ Siwon se otočil směrem ke kuchyni a usmál se. Nakoukl dovnitř a uviděl je tam.
„Eunhyuku? Půjdeš se mnou na Bubble? Pozdravit Hyunii?“ zaprosil.
„Fakt?! Jde i Kyuhyun?“ otočil se od ledničky. Siwon zakroutil hlavou a dodal: „Nechce o tom ani slyšel, je nemožnej, musíme zase zakročit!“ a na znamení si prokřupl prsty.
„A co já?“ ozval se od stolu vynechaný Donghae, „To mě tu necháš?“ vrhl pohled na Eunhyuka. Siwon se usmál.
„Tak pojď taky!“ navrhl Eunhyuk. Donghae se zašklebil: „Na Bubble Tea? Ne díky,“
„Jak chceš, ale já sebou Eunhyuka beru, ať se ti to líbí nebo ne,“ pokrčil rameny Siwon a ukázal na Hyuka, aby se šel obléct.
„Fajn! Fajn! Jdu taky, ale jen abych pozdravil Hyunii, žádný Bubble do mě nedostanete!“ Eunhyuk se Siwonem se na sebe vítězně podívali a pak se všichni šli obléct.

Hyunii seděla za pultem a sledovala nehýbajíc se mobil. Čekala na smsku, mmsku, volání, cokoli.
„Asi má ještě hodně práce nebo je prostě unavený po tom všem,“ zkonstatovala a odložila mobil na stůl. Podívala se kolem dokola. Nikde ani noha. Dala by cokoli za to, aby se jí tam teď nahrnuly davy lidí, alespoň by nemusela myslet na Kyuhyuna. Ale jako na potvoru nikde nikdo. S povzdechnutím se podívala opět na mobil a spráskla ruce v modlitbu: „Zvoň, zvoň, zvoň! Prosím! Teď! Teď!“ zavřela oči a znovu opakovala, „Teď! Zvoň!“ Najednou se ozvala známá melodie. Rychle otevřela oči a vystartovala po mobilu. Ani nekoukla na to, kdo jí volá a celá nedočkavá vykřikla: „Haló?!“ Z ničeho nic se za ní ozval smích. Otočila se a všimla si tří známých tváří.
„Ahoj!“ zamával jí mobilem před očima Siwon. Zamračila se a koukla na svůj mobil, pak znovu na jeho a uvědomila si, kdo jí vlastně volá.
„Jee, a-ahoj!“ usmála se nervózně a mobil rychle strčila do kapsy u kalhot.
„Jednou třešeň s tutti fruti a jednou zelené jablko s mangem,“ řekl Siwon, když přelítl očima po nabídce.
„Hned to bude! Eh.. Donghae? Nic ne-,“ … „Mě nic děkuju. Upřímně Bubble nemám rád,“ zastavil ji Hae mávnutím ruky.
„Přijď pak za námi, stejně nemáš moc práce,“ nabídl jí Hyuk s úsměvem. Pak se všichni tři odebrali k jednomu ze stolů.

Po chvilce k nim přiběhla s plnými kelímky a posadila se k nim.
„Tak jak se máš?“ zeptal se Siwon.
„Docela to jde, jak vy? Měli jste toho teď hodně, co?“ přejela pohledem po Eunhyukovi a Siwonovi.
„Jo, ale nic, co by se nedalo zvládnout, pro nás docela normálka,“ odpověděl Hyuk. Donghae se podíval s pobaveným pohledem na Eunhyuka: „Normálka? Hlavně, že si pak nebyl schopný ani se sám vysprchovat,“ Jakmile to dořekl Siwon se zakřenil, Eunhyuk zrudl v obličeji a šťouchl Haeho do ramene.
„A co ostatní?“ zeptala se ještě po chvilce, když se vzpamatovala z té EunHae informace.
„V pohodě,“ přikývl Siwon a upil ze svého kelímku. Hyunii se nervózně usmála a přikývla. Donghae si jí prohlédl a zakroutil hlavou: „Nezeptáš se na Kyuhyuna?“ … „Eh..?“ koukla po něm rychle jakoby ji při něčem přichytil.
„No jo, je nám to jasné. To víš, celé dny stojí u mobilu, čeká jestli náhodou nezavoláš a zároveň se snaží, co nejlepší výmluvu pro to, proč ti zavolat,“ řekl pobaveně Hyuk.
„Vážně?“ nadzdvihla obočí a usmála se.
„Ale nevolej mu, jen ať si pro tebe přijde sám,“ mrkl na ni spiklenecky Won.
„Jo, jen ho potrap,“ přikývl Donghae.
„Aspoň se konečně v něm projeví jeho odvaha, a kdyby něco, tak tě hold zase přivedeme k nám,“ řekl Eunhyuk. Hyunii z toho všeho byla trochu v rozpacích. Chtěla by, aby jí Kyuhyun zavolal sám, ale zároveň chtěla zase k SuJu domů. Samozřejmě. Už jen ta představa, že tohle šílenství jen tak neskončí ji byla poměrně příjemná. Komu taky ne?

„Dobře! Potrápíme ho!“ odsouhlasila nakonec. Siwon se usmál a EunHae si plácli.
„Ach jo, nechala jsem se vámi nakazit,“ zasmála se tomu všemu.
„A to ještě není zdaleka všechno! To nejlepší ze Super Junior teprve poznáš!“ pronesl Siwon.  

Žádné komentáře:

Okomentovat