sobota 4. ledna 2014

I Don't Know You Anymore.. By MeeKyong

 
Typ: One Shot

Žánr: Rozchod


Pairing si můžete doplnit podle fantazie :)










,,Ale..,'' stále se snažil potlačovat slzy, které se draly na povrch z jeho čokoládových očí.

,,Řekni mi proč,'' zadíval se do očí tomu, komu ještě do nedávna tolik věřil.
,,Vážně nevím, jak ti to mám vysvětlit,'' blonďatý muž začínal panikařit.
,,Takže říkáš, že nevíš, jak máš vysvětlit to, že si mě podvedl?!'' křičel na něho.
,,Nikdy jsem tě nechtěl podvést!'' odpověděl mu stejně hlasitě.
,,Tak co teda chceš?! Myslíš si, že když řekneš, že toho lituješ, mohl bych snad zapomenout, že si spal s někým jiným?!!'' Cítil, že už dál nedokáže bránit slzám, aby stékaly po jeho tváři, proto ještě předtím, než se tak stalo, odešel z místnosti a prudce za sebou zabouchl dveře. Zamkl se v pokoji a sedl si na postel. Kolena si přitáhl k hrudi a opřel o ně své čelo. Teď byl sám, takže už mohl v klidu plakat.

Až do rána z pokoje nevyšel, přesto vůbec nespal. Vstal z postele a přešel ke dveřím. Vzal za kliku a ještě předtím než dveře otevřel, zavřel oči a zhluboka se nadechl. Někde v hluboko v něm bylo přání, aby osoba, která mu zlomila srdce, už v domě nebyla. Bohužel, jakmile otevřel dveře, ta osoba seděla na sedačce. Hned jak zaznamenal jeho přítomnost, vstal a rychlým krokem k němu přešel.
,,Já-,''
,,Proč si ještě tady?!''
Chvíle ticha. Oba na sebe koukali a mlčeli.
,,Je konec,'' promluvil hnědovlásek.
,,Už tě nechci znovu vidět,''
Blonďatý na něho jen nevěřícně koukal, ale dál mlčel.
,,Už nikdy,'' dodal.
,,Odejdi prosím,'' podíval se na toho, koho tolik miloval. Toho kterému věřil a myslel si, že je to ten na koho celý život čekal. Ten pravý.
,,Řekl jsem abys odešel! Neslyšel si mě snad?! Vypadni!'' začal do něho strkat dokud ho úplně z domu nevyhodil.
,,Takže takhle to nakonec skočilo?'' řekl si pro sebe hnědovlasý a zády se svezl po dveřích. Znovu se dal do pláče. Musel být hodně naivní, když si myslel, že pokud pozná člověka, do kterého se hluboce zamiluje a bude pro něj jediný na světě, tak ten druhý to bude cítit stejně. Pouze si s ním hrál. Ale měl to vědět. Varovali ho. Říkali mu ať si dává pozor. Nevěřil jim. Věřil jemu. Tomu, kdo ho zradil. Vzal si jeho srdce, aniž by mu za něj nabídl to své. Vzal si ho a zničil. Roztříštil ho na miliony kousků a poté mu ho vrátil zpět. Bude mu trvat týdny, měsíce než ho znovu slepí a bude moct nabídnout někomu jinému.
Proč ale cítí, že něco udělal špatně? Proč? Vždyť on je ten, který byl podvedený, zrazený. Musí na něho zapomenout. Odteď ho už nezná. Je to pro něho pouze cizí člověk, jako většina ostatních. Jen cizí člověk...

Žádné komentáře:

Okomentovat