sobota 3. srpna 2013

Láska přichází ze snů 1. část

 Úplně nová povídka. 

Skupina: Super Junior

Žánr: Zamilované

Pairing: Kyuhyun & Hyunii







„Ještě kousek a budu se jí smět dotknout. No tak!“ zoufale zakňučel Kyuhyun a natahoval ruku směrem k dívčině rameni. Jenže jeho ruka těžkla a on si zase všiml, že místnost okolo pomalu mizí .
„Ještě ne!“ vykřikl nešťastně a se strachem v očích se pokoušel znovu přiblížit k té, co opět seděla na té samé velké mohutné dřevěné židli u stejného dřevěného stolu, na kterém stál počítač a ona vesele a zamyšleně vyťukávala svými prsty do klávesnice. Nakonec jej stejně pohltilo světlo a on se opět probral ve své posteli , svém pokoji . Budík nepřetržitě řinčel a dveře od pokoje se rozlétly.
„Já už myslel, že ti ten budík nezazvoní,“ zašklíbla se ve dveřích Leeteukova starostlivostí přetékající tvář. Kyuhyun se neochotně posadil a promnul si oči.
„Pospěš, snídaně je na stole,“ usmál se Teuk a zmizel na chodbě. Kyuhyun se beznadějně podíval do okna a povzdechl si: „Tohle je naprosto šílené,“ Právě je to už další několikátou noc, kdy se mu zdá sen, který je stále stejný, ale zároveň pokaždé úplně jiný a hlavně neskutečně skutečný. Nevěděl, čím to je, že se mu ten sen stále opakoval a vůbec proč se mu začal zdát. Pokaždé se objevil ve stejné místnosti s tou samou dívkou. Uprostřed místnosti byla sedací souprava se stolkem. V rohu místnosti u velké skříně, na které bylo poházeno spousty věcí stál vyrobený stůl z kovové konstrukce od starých šicích strojů a dřevěné desky položené na ní. Na stole počítač, rozsvícená lampička, obyčejná tužka a papíry. Pamatoval si vše až moc živě. A nejvíc mu utkvěla v paměti dívka, která pokaždé tu noc psala, pro něj, nekonečný příběh. Kyuhyun absolutně neměl tušení o tom, kdo je ta dívka a o čem vlastně píše.

„Už zase ten sen?“ zeptal se s pobaveným úsměvem Heechul, jakmile zpozoroval rozespalého Kyuhyuna, který se po více, jak půl hodině konečně přišoural ze svého pokoje. Ten se posadil hned mezi Eunhyuka a Yesunga, kteří se akorát ládovali toustama. Kyuhyun souhlasně zabručel a opřel si hlavu o stůl. Heechul se zasmál.
„Jakej sen? Vstávej, sakra!“ zeptal se Leeteuk, který odhodil ještě napůl spícího Siwona na pohovku, a pak plácl Kyuhyuna po zádech.
„Ahh! To bolelo Hyung!“ vykřikl bolestně a nadskočil na židli. Yesung a Heechul se začali smát.
„No jemu se pořád zdá sen o nějaké holce,“ začal Hyuk, který stejně jako Hee a Yesung věděl o co šlo. Kyu ho strčil do ramene, aby ho umlčel, ale Hyuk vše vykecal: „Zdá se mu o tom už skoro dva měsíce a magoří z toho,“ … „Buď ticho!“ okřikl ho Kyu.
„Tak nám o tom pověz víc,“ pobídl ho Leeteuk, přisunul si židli ke stolu a upřel zrak na nejmladšího. Kyu si nebyl jist, zda jim o tom má říct. Co když se mu vysmějí? On to bere velice vážně. Ještě nikdy mu nebylo takhle kvůli nějakému snu o dívce, které snad ještě pořádně neviděl do obličeje ani ji neslyšel mluvit. Nervózně polkl a prohlédl si čtyři páry očí, které čekaly na to až se rozpovídá.
„Dobrá, když po otm tak toužíte,“ zamumlal Kyu a začal jim vyprávět a podrobně popisovat jeho sen, který se mu opakoval až moc často. Všichni ho pozorně poslouchali, a když jim vše, co věděl dořekl netrpělivě čekal na jejich názory. Heechul se samozřejmě rozesmál na celé kolo. Vždycky si z něj musel utahovat. Leeteuk ho kopl pod stolem a zasyčel na něj nevrle.
„Tohodle blbečka si nevšímej. Tak na ní zkus někdy promluvit nebo se jí dotknout?“... „A co myslíš, že jsem se zrovna dneska pokoušel, jenže než jsem to stihl, tak jsem se probudil. Mě to nenapadlo dřív, protože mě prostě uchvacuje, jaká je, jak se soustředí na ten příběh, co píše a...,“ rozplýval se zasněně Kyu, ale Hee ho opět přerušil hlasitým smíchem. Yesung s Hyukem ho propalovali pohledem a Leeteuk ho znovu praštil.
„Tak si zajdi někam do knihovny a přečti si něco o takových snech,“ ozval se za jejich zády Siwon, který se konečně probral a zaposlouchal se do Kyuhyunova vyprávění.


„To není vůbec špatný nápad,“ dodal Eunhyuk.  

4 komentáře:

  1. Hmmm, začíná to zajímavě. Musela jsem se smát, Leeteuk je tam takový "zlý". Pff, prý "odhodil ještě napůl spícího Siwona na pohovku" Musela jsem se smát.
    Jediné co bych teda vytkla je druh písma. Nechci rýpat nebo tak něco. Ale tohle zrovna je trošku nešťastný. Moje rada ( neber to zle ): buď změnit styl písma nebo ho zvětšit. Takhle se to hůř čte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo teď jsem si toho taky všimla, že se to nedá číst. Hned to předělám ^^

      Vymazat
    2. Jop, tak je to lepší :)

      Vymazat
  2. Chull takovej hnusnej na Kyuhyuna... ale Teuk to taky zabijel

    OdpovědětVymazat