středa 29. května 2013

Tiché Kroky

Můj vůbec první One Shot!  Inspirace? No.. Zdálo se mi o tom, takže to radši ponechávám bez komentáře! :)

Paring: YunJae
Tiše sedí schoulený, nad hlavou se mu houpá oblečení, jeho dech je téměř neslyšitelný, červené světýlko bliká a to je dobře. Jeho koutky se tvarují do zlověstného úsměvu. Jen malé světlo proniká tou malou škvírkou, kterou zároveň všechno vidí. Jen kousek od něj, ani ne 5 metrů, na posteli s výkřiky plnými touhy leží Jae, když si plně vychutnává tělo svého milovaného Yunha. Krásná a plná emocí, tato věc by měla být jen pro ně dva, ale netuší, že kousek od nich je nepřítel s pobaveným úšklebkem. Jae zarytý nehtama do Yunhových zad si užívá jeho přírazy. Cítí jeho teplo a studené kapičky potu, které zkapávají z Yunhova těla na Jaeho. Yunho své lásce projíždí prsty jeho rozcuchané vlasy. Po jeho vyvrcholení se na něj slastně usměje a uvězní ho ve vášnivém polibku. Po několika málo minutách usínají milenci vyčerpáním. Do ticha se ozve jen lehké pípnutí vypínající se kamery, otevření dveří skříně a tiché cupitání z pokoje.

„Changmine! Potřebuju si půjčit ty sluchátka!“ bouchal Junsu na Changminovi dveře od pokoje a prosil ho. Changmin ale sluchátka zrovna používal takže neslyšel jeho dožadování se pozornosti. „Bože..,“ povzdychl si Junsu a naštvaně oddupal zpět do kuchyně.

„Co se děje?“ zeptal se ho Yunho, když viděl jeho zoufalý a zároveň naštvaný výraz.

„Ten přerostlík si vzal moje sluchátka, no nemám proti tomu nic, ale teď je zrovna potřebuju. Hned bych mu je vrátil. Jenže on mě naprosto ignoruje!“ plácl sebou Junsu na pohovku. Yunho zakroutil hlavou a dal si do pusy další lžičku cereálií. V tom se otevřely dveře od koupelny a vyšel JaeJoong, který se předtím nejmíň půl hodinu věnoval sprše. Měl vlasy ještě mokré a tak s nimi třepal jako pes. Junsu ho sjel pohledem: „To nemáš fén?“ Jae se na něj podíval a s úsměvem pronesl: „Nemám, zapomněl jsem si ho v pokoji,“ Yunho si všiml, jak se Jaemu lepí na ještě teplé a napůl suché tělo jeho bílé tílko. Povědomě se usmál, když si vzpomněl na předchozí noc. Junsu netrpělivě ťukal svými prsty do konferenčního stolku a díval se směrem k Changminovým dveřím.

„Kde je Yoochun?“ zeptal se Yunho, aby přivedl Junsua na jiné myšlenky. Junsu jen pokrčil rameny , vstal a znovu se vydal k Changminovým dveřím. Jae si mezitím nalil do skleničky studenou vodu a opřel se o kuchyňskou linku: „Jel koupit pastičky na myši, prý slyšel na chodbě v noci šramot. Stejně si myslím, že jel zbytečně. Kdyby se tu objevily myši, tak bych to poznal především v téhle krásné kuchyňce,“ zasmál se a pohladil povrch linky. Yunho se na něj podíval a musel souhlasit, protože JaeJoonga by chytla mrtvice kdyby zjistil, že má v kuchyni myš a začal by tu stavět okamžitou karanténu.

„Changmine!!!!“ mlátil do dveří znovu Junsu. To už Changmin slyšel a shodil video, které zrovna sledoval na lištu. Přešel ke dveřím a odemkl. Ty se najednou rozlítly div ho nepraštily do nosu a vrthl rozčilený Junsu: „Neslyšíš?! Chci svoje sluchátka!“ dal ruce v bok. „Proč? Teď hned?“ řekl smutně Min a podíval se směrem ke svému notebooku. „Jo hned! Za hodinu a půl ti je vrátím. Teď chci poslouchat v rádiu ten fotbalový zápas,“ mumlal Jusnu zatímco si přešel k Changminovu notebooku a nevytáhl si svoje sluchátka. Najednou se, ale pokojem rozneslo sténání. Changmin vystřelil k přístroji a zběsile začal klikat. Zvuky utichly. Jusnu se na něj díval s překvapeným výrazem. Changmin se jen rychle usmál a vyprovodil ho se slovy: „Máš svoje sluchátka! Tak co tu ještě děláš? Utíká ti fotbal!“ zabouchl za ním dveře a sedl na zem. Zatraceně! Pomyslel si a rozhlédl se po pokoji.

„Co se děje?“ kouknul se Jae na Junsua, který držel v ruce sluchátka a koukal směrem do zdi.
„Cože? C-co?“ vzpamatoval se Jusnu a podíval se na Jaeho, zatímco se mu v hlavě honily obrázky toho co zrovna viděl. Jae k němu přišel a šťouchl ho do ramene: „Si v pohodě?“ Jusnu se podíval zmateně na Jaeho a špitl: „Jae ty … včera v noci,“ Jae na něj vykulil oči a vzpoměl si na nádhernou noc s Yunhem. Junsu zavrtěl hlavou a usmál se, potom zmizel ve svém pokoji. Jae se zamyslel a potom zaťukal na Changminovi dveře.

Yoochun se vracel z města a šlapal do schodů. Už se těšil jak se s Changminem podívá na video, co si u něj ''objednal''. Když otevřel dveře a sundal si boty všiml si nějakého rozruchu u Changminova pokoje.
„Já tě zabiju! Zabiju tě Mine!!!“ křičel Yunho a mlátil do Changmina schovaného pod peřinou. Jae seděl na židli a nevěřícně koukal do Changminova notebooku. Yoochun přešel blíže a zeptal se Junsua o co jde. „Ale... zjistili, že je Changmin natáčel při .. no .. dokážeš si představit při čem,“ zasmál se a dál se bavil pohledem na vrtící se peřinu.

„Přísahám, že už to nikdy neudělám!!!“ křičel Min zpod peřiny a snažil se vyhnout Yunhovým úderům pěstí. Jaejoong si povzdychl a položil notebook na stůl, potom chytl Yunha a podíval se na Changmina: „Vím, že máš pro tohle slabost, ale nemůžeš tohle prostě dělat!“ řekl přísně. Chnagmin zakýval hlavou a snažil se vyhnout pohledu Yunhovi, který si myslel, že ho vážně roztrhá na kusy. Yoochun pobledl ve tváři. Jae se otočil a spatřil Junsua s úsměvem na tváři. Zakroutil hlavou a odešel směrem do kuchyně. „Jo.. mimochodem Yoochune, pastičky na myši nepotřebujeme ten co dělal zvuky na chodbě byl tamhleta krysa!“ ukázal na Changmina. Když si Changmin uvědomil, že už je docela v bezpečí tak vykouknul a uviděl Yoochuna. Nadechl se a chtěl něco říct, ale Yunho ho pořád vražedně sledoval.

- o pár chvil později-

„To sis nemohl dávat větší pozor?“ zeptal se Yoochun.
„Jak jsem měl vědět, že Junsu bude potřebovat sluchátka...“ zakňučel Min, když mu Yoochun ošetřoval natlouklou ruku. „Příště si to dělej sám,“ špitl ještě. Yoochun se na něj podíval a usmál se: „Snad nechceš aby se objevilo to video s Junsuem, že ne ?“ .. „To ne!“ vykřikl Changmin. „Tak příště se nenech chytit,“ podíval se Yoochun na kameru, vzal ji do ruky a odešel do svého pokoje. „Příště si to budu stříhat sám... ale musím uznat, že mě to bavilo..podívám se na to znovu,“ a koutky rtů se mu zase začaly točit do toho děsivého úšklebku, kterým zářil včera v noci.
              

1 komentář:

  1. To bylo úžasný. Ne Minnie, ale Chun je pěkná krysa...

    OdpovědětVymazat