středa 29. května 2013

Annyeong & Začínáme!

Annyeonghaseyo! Tímto zdravím veškeré KPOP maniaky! 

Prvně bych se chtěla představit. Jmenuji se Terka, ale všichni mi říkají Hyunii Lee. Je mi 16. Kpop poslouchám od listopadu 2010. Zamilovanost přišla s písní La La La od skupiny BIGBANG.

 BIGBANG: La La La

Takže se zdá asi jasné, že jsem V.I.P. Ano už tomu tak bude :)



V každém případě beru absolutně všechny skupiny! ! !

Psát mě baví, vždycky jsem dostávala ve škole ze slohů jedničky nebo dvojky. Ale zase vím, že v tom nejsem zase tak dobrá. Nedávno jsem narazila na stránku http://otakucimeliumpovidky.svetu.cz/

Totálně jsem se zamilovala do jejích FanFiction o DBSK :) Přečetla jsem naprosto celou její stránku. (Hluboce se ukláním ^^ )

Nejvíc mě baví psát právě na DBSK :) To je moje krevní skupina číslo jedna!  Ještě mě nenapadlo napsat něco na BIGBANG. (Ani si nechci představovat, jak píšu nějaké lehké Yaoi na paring třeba ToDae či G-Ri xP )  Zatím s tím vším teprve začínám. Občas se chytám, že ač nechtěně se až moc nechávám inspirovat, tím jak právě píše Terry. V mých textech se bohužel najdou fráze, které vymyslela ona. OMLOUVÁM SE JSEM TAKY ALE JEN TROCHU OMEZENÝ ČLOVĚK! :(

 Zatím píšu ve stylu, že se prostě z příběhu nevynechám, ale pokouším se. Určitě se k tomu donutím :) Napsala jsem zatím jeden One Shot a jednu kapitolovku. Druhá je rozepsaná a dělám na ní každý den :)  (Ve One Shotu nejsem! ÚSPĚCH :3) Jsem začátečník, tak mě prosím berte s rezervou... :)))



4 komentáře:

  1. Každý nějak začínal :D Já píšu od 13-ti let a stejně si pořád myslím, že to není to pravý ořechový ( je mi 19! ) :D Tvoje povídky(u) jsem si četla a musím říct, že mě bavily. Těším se na další díl "Zkoušky mého života"...zajímájí mě ti "bohové" chytří, inteligentní a naprosto dokonalí. :D Držím Ti palce, ať Ti to vydrží :)

    Kdybys měla zájem tak tu jsou mé FF http://unni-calime.blog.cz/rubrika/fanfiction-by-me-calime , ale nepíšu yaoi...Bohůžel :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahh... Právě ze mě opadla první největší nervozita z toho, že se to nikomu nelíbí. Popravdě mě samotnou štve, že se ještě nedokážu vynechat z děje. Žiju s tím, že to ostatní může strašně moc štvát. ><"
      Zkouška mého života.. jo to mě baví asi nejvíc teď psát. Už jsem u 25 kapitoly. A tou to rozhodně ještě nekončí. Myslím, že tě Yoochun s Yunhem ještě překvapí :D

      Každopádně moooc děkuju :) A určitě si přečtu i něco od tebe!! ^^

      Vymazat
    2. Nemusíš z toho mít strach, často to lidi čtou, jen nic nenapíší :) Sama to znám, i přes to píšu dál :D Vynechávat se z děje nemusíš, také to často píšu ze "svého pohledu" v některých případech je to zajímavější. :)
      Moc se těším na další části...
      Jo a kdyžtak se ti tu budu podepisovat, jako Calime :)

      Vymazat